E nieeeeeeeee, no ja myslem, ze my w jednej celi bedziemy siedziec. Chociaz nie wiem czy mnie nie wsadzom w specjalnej, jak Hannibala L.
Otoz nie dalej jak wczoraj na zurawkach zauwazylam gang w metaliczno-zielonych kufajkach. Niektore smialy spolkowac i to nawet w trojkatach!!!! Wyobrazasz to sobie??? Na mojej wlasnosci!!! Nie bylo czasu na myslenie, udusilam wlasnymi palcami, dusilam z dzikoscia w oczach i perwersyjna rozkosza jednego po drugim. A byly to nalisciaki drzewoszki!!!! Pozniej rece mylam chyba z godzine, zeby zatuszowac sady
Tego goscia w fioletowym gajerku czymaj i nie puszczaj
Kofffana .. Nie dość ,że miłość ślepa to i ja w połowie tak jak krecik .. Stąd zewnętrzność mojego ukoffanego taka a nie inna ... Rozumię,że Tobie do gustu nie przypadł .. Ale jak będziesz miała spotkanie z opuchlakami ( czego z całego serducha nie życzę ) to jeszcze przyjedziesz do mnie i będziesz kciała mi go poderwać .. tzn. podebrać
Bociusia ... Toż my obie seryjne morderczynie .... Ale Ty na tle sexualnym ....to ja nie ffiem ,czy nas razem do jednej celi wsadzą...chyba że do zrobię na jakąś Konczite , to może prędzej ... Wtedy w duecie by nam ta wieczność szybciej minęła ..ale kogo by my tam morrrdowaly ??
Ściskam
Naliściaki sobie wyguglalam , by być świadomą niebezpieczeństw .. Jeszcze bardziej paskudne niż opuchlaki , bo przynajmniej czarny wyszczupla i jest taki dystyngowany