Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

AlKa 19:08, 18 maj 2014

Gierczusia wiem że miłość ślepa bywa ale żeby aż tak...
GosiaJoanna 19:22, 18 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Gośku .. Ja Ci mogem paczką wysłać jeśli chcesz .. Serio

Teraz bedą upały, chyba nie da rady przeżyc transportu może ktos blizej go przygarnie ale dzięki bardzo :*
bociek 19:22, 18 maj 2014

E nieeeeeeeee, no ja myslem, ze my w jednej celi bedziemy siedziec. Chociaz nie wiem czy mnie nie wsadzom w specjalnej, jak Hannibala L.

Otoz nie dalej jak wczoraj na zurawkach zauwazylam gang w metaliczno-zielonych kufajkach. Niektore smialy spolkowac i to nawet w trojkatach!!!! Wyobrazasz to sobie??? Na mojej wlasnosci!!! Nie bylo czasu na myslenie, udusilam wlasnymi palcami, dusilam z dzikoscia w oczach i perwersyjna rozkosza jednego po drugim. A byly to nalisciaki drzewoszki!!!! Pozniej rece mylam chyba z godzine, zeby zatuszowac sady

Tego goscia w fioletowym gajerku czymaj i nie puszczaj
GosiaJoanna 19:23, 18 maj 2014

gierczusia napisał(a)
Przed momentem chciałam wyekspediować synka za śmieciami ... Otwieram drzwi , patrzę ... A tu najbardziej oczekiwany gość jakiego tylko mogłam sobie wymarzyć

Przedstawiam : pan Biegacz Fioletowy .. Najulubieńsze menju na imprezy i na codzień : larwy i chrząszcze opuchlaków

Dziewczynki .. Ja go kofffam .. Złapałam gada i troskliwie zaniosłam na rabatę z różanecznikami ... A niech sobie smacznie poje

Tez go kocham i mam ich sporo w ogrodzie
gierczusia 19:39, 18 maj 2014

AlKa napisał(a)
Gierczusia wiem że miłość ślepa bywa ale żeby aż tak...

Kofffana .. Nie dość ,że miłość ślepa to i ja w połowie tak jak krecik .. Stąd zewnętrzność mojego ukoffanego taka a nie inna ... Rozumię,że Tobie do gustu nie przypadł .. Ale jak będziesz miała spotkanie z opuchlakami ( czego z całego serducha nie życzę ) to jeszcze przyjedziesz do mnie i będziesz kciała mi go poderwać .. tzn. podebrać
gierczusia 19:42, 18 maj 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Teraz bedą upały, chyba nie da rady przeżyc transportu może ktos blizej go przygarnie ale dzięki bardzo :*

Gośku .. Gdybyś się zdecydowała to pisz .. Ja od Bogdzi w ubiegłe upalne lato Lilię wodną ! Pocztą dostałam i do dziś ma się dobrze ....

A jeśli masz biegacze w ogrodzie , to tylko pozazdrościć dużej ilości gratisowej brygady antyopuchlakowej

Buziaki ...

Ps. W piątek Londyn od Ciebie pozdrowię .. Nie wiem czy się bać czy cieszyć
gierczusia 19:47, 18 maj 2014

bociek napisał(a)
E nieeeeeeeee, no ja myslem, ze my w jednej celi bedziemy siedziec. Chociaz nie wiem czy mnie nie wsadzom w specjalnej, jak Hannibala L.

Otoz nie dalej jak wczoraj na zurawkach zauwazylam gang w metaliczno-zielonych kufajkach. Niektore smialy spolkowac i to nawet w trojkatach!!!! Wyobrazasz to sobie??? Na mojej wlasnosci!!! Nie bylo czasu na myslenie, udusilam wlasnymi palcami, dusilam z dzikoscia w oczach i perwersyjna rozkosza jednego po drugim. A byly to nalisciaki drzewoszki!!!! Pozniej rece mylam chyba z godzine, zeby zatuszowac sady

Tego goscia w fioletowym gajerku czymaj i nie puszczaj

Bociusia ... Toż my obie seryjne morderczynie .... Ale Ty na tle sexualnym ....to ja nie ffiem ,czy nas razem do jednej celi wsadzą...chyba że do zrobię na jakąś Konczite , to może prędzej ... Wtedy w duecie by nam ta wieczność szybciej minęła ..ale kogo by my tam morrrdowaly ??

Ściskam

Naliściaki sobie wyguglalam , by być świadomą niebezpieczeństw .. Jeszcze bardziej paskudne niż opuchlaki , bo przynajmniej czarny wyszczupla i jest taki dystyngowany
Madziarzeszow 19:55, 18 maj 2014

Bez czarny piękny , szkoda , że tak daleko
A może chcesz jakieś robaczki ode mnie z ogrodu , zaprzyjaźnią się z Twoim
boguslawa_ma... 19:56, 18 maj 2014

Biegacza fioletowego to ja u mnie nie spotkałam,ale teraz będę się lepiej przyglądać
gierczusia 20:01, 18 maj 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Bez czarny piękny , szkoda , że tak daleko
A może chcesz jakieś robaczki ode mnie z ogrodu , zaprzyjaźnią się z Twoim

Madziu .. Mogę wysłać .. Jak lilia wodna od Bogdzi doszła , to co dopiero bez czarny .. Myśl i daj znać

A w kwestii doboru towarzystwa do mojego ogrodu to ja wybredna jezdem ... Biorę tylko klientów agresywnych .. szczególnie w stosunku do opuchlaczków