Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Kasya 19:43, 09 cze 2016

gierczusia napisał(a)
Dzis bylam potffforem .. dla mego kota żeby nie bylo ... zepsulam mu ulubiona zabawkę czyli...wiaza camperdownii
Pień już wygladał, tak ....że nie pytajcie
Wiec zrobilam kotu...szpetny numer

biedny kotek nie mial drapaka ! zamiast kwiatki wąchac, niech mu pani porządny drpapak zrobi...w ostatecznosci kupi ....
JulkAd 19:45, 09 cze 2016

gierczusia napisał(a)

Juleczkoooo Ty fiesz ,że co do smaku tej kawki u mnie ,zawsze mozesz się przekonac osobiscie ... bo jak juz będziesz u Kindzi.......noooo wiesz zapraszam

Pajaki ..temu winna jest Kasya Ona od razu kciala wiać myslac ,że to obcy a ja na sama myśl o różowych pajakach czy tam kosmitach smialam sie jak gooopia
Chlopina za wypociny na znaczku pocztowym dostał piatkę, bo miał wszystko dobrze tylko ja prosze Bozinke, żeby częściej nie robił takch numerow, bo jak zechce napisac klasyczna pracę klasowa na takiej okruszynce , to jak nic bryle mi nie wystarcza bedem musiala zainwestowac w lupe

Ja Kochana fiem, że do Ciebie to prawie rzut beretem od Kindzi...ale jak nawet się cudem dostanę do tej Pszczyny to muszę się trzymać Dobrodziei, którzy zechcą mnie do bagażnika wrzucić..fiesz gdzie Oni tam i ja

Dla mnie każdy pająk to kosmita...ale coby w róziowym?

Ano widziałam te plusiki na karteczce i domyśliłam się, że to prymus...lupę mogiem pożyczyć...Dziecię geografię rozszerzoną ma za sobą

Ela ja to ciofam i ciofam i kcem drewutnię zobaczyć. Robiłaś fotki?

Idę sprawdzić
JulkAd 19:46, 09 cze 2016

Dubelek
Sebek 19:49, 09 cze 2016

gierczusia napisał(a)
Smieję się jak gooopia z tego OBCEGO w rozowym ubranku i żebyscie sie jeszcze posmiali , to Wam napisze , co się dzis zdarzylo na mojej lekcji..pisali kartkowke i mōwie: proszę wziać mała karteczke i napisac na niej numerki od 1 do 10... no wiecie liczenie procentow w pamieci..czyli sam wynik..jedna liczba

A oto jaka " karteczkę " mial rekordzista dodam ,ze ta podkladka dla porownania..to klasyczny zeszyt formatu A 5

Ściągi mam większe niż to Ale zakres tym szerszy
AsiaK_Z 19:57, 09 cze 2016

gierczusia napisał(a)

Waruje przy zepsutej zabawce a jego glowce pewnie galopuja mordercze myśli

Ale niech się gad cieszy ,że go na szynkę nie przerobiłam zobacz , jak mi pień załatwił

To ci łobuz ale faktycznie dobrze zamocowany do podłoża drapak załatwi sprawę
gierczusia 19:58, 09 cze 2016

JulkaAD napisala
Ela ja to ciofam i ciofam i kcem drewutnię zobaczyć. Robiłaś fotki?

Siedze na tarasie i usiłuję od 2 godzin zrobić te nieszczęsne zadanie z hiszpańskiego .. chyba sie poddam jest tyyyyle ciekawszych rzeczy na tym świecie

Drewutnia dla Ciebie stan obecny jeszcze chce zamknać klapa dół pod siedziskiem, ale wiesz...nabieranie mocy prawnej....
AsiaK_Z 20:01, 09 cze 2016

A w googlach nie ma ściągi? no w ostateczności oczywiście
anna_g 20:35, 09 cze 2016

gierczusia napisał(a)

Fajnie , że vanilka sie rozsadzila uwielbiam takie niespodzianki niestety nie wiem , czy uda Ci sie ja tak poprowadzic...moja jest szczepiona i nie mam pojęcia czy uda Ci sie wyseparowac pieniek...hmmmm...a może spróbujesz zaszczepic ??? to podobno nie jest wielce trudne
Bardzo jestem ciekawa ,co tez Ci z tego wyjdzie w kazdym razie..trzymam kciuki

Wątpisz???? no wątpisz??? no to teraz nie mam wyjścia tylko muszę stworzyć vanilkową gwiazdę - może będzie nierasowa ale to co? że niby gorsza? (już czuję ciężar tej odpowiedzialności uffff)

Drewutnia super - i to siedzisko w niej... bardzo to fajne
JulkAd 20:50, 09 cze 2016

gierczusia napisał(a)

Siedze na tarasie i usiłuję od 2 godzin zrobić te nieszczęsne zadanie z hiszpańskiego .. chyba sie poddam jest tyyyyle ciekawszych rzeczy na tym świecie

Drewutnia dla Ciebie stan obecny jeszcze chce zamknać klapa dół pod siedziskiem, ale wiesz...nabieranie mocy prawnej....

Czyli mówisz i masz?...no siem mnie ona podobywuje...ale pomysł z zabudową dołu faktycznie very dobry, Ty wiesz, że ja szukam u siebie miejsca na taką "świątynię dumania"?
...a z tym hiszpańskim to nie czaję?...do Barcelony na wakacje lecisz?, czy na Erasmusa z młodzieżą?
Luki 23:20, 09 cze 2016

Eeee z kota to "kisiel i ciastka" a nie jakąś tam szynkę