Ja Kochana fiem, że do Ciebie to prawie rzut beretem od Kindzi...ale jak nawet się cudem dostanę do tej Pszczyny to muszę się trzymać Dobrodziei, którzy zechcą mnie do bagażnika wrzucić..fiesz gdzie Oni tam i ja
Dla mnie każdy pająk to kosmita...ale coby w róziowym?
Ano widziałam te plusiki na karteczce i domyśliłam się, że to prymus...lupę mogiem pożyczyć...Dziecię geografię rozszerzoną ma za sobą
Ela ja to ciofam i ciofam i kcem drewutnię zobaczyć. Robiłaś fotki?
Siedze na tarasie i usiłuję od 2 godzin zrobić te nieszczęsne zadanie z hiszpańskiego .. chyba sie poddam jest tyyyyle ciekawszych rzeczy na tym świecie
Drewutnia dla Ciebie stan obecny jeszcze chce zamknać klapa dół pod siedziskiem, ale wiesz...nabieranie mocy prawnej....
Wątpisz???? no wątpisz??? no to teraz nie mam wyjścia tylko muszę stworzyć vanilkową gwiazdę - może będzie nierasowa ale to co? że niby gorsza? (już czuję ciężar tej odpowiedzialności uffff)
Drewutnia super - i to siedzisko w niej... bardzo to fajne
Czyli mówisz i masz?...no siem mnie ona podobywuje...ale pomysł z zabudową dołu faktycznie very dobry, Ty wiesz, że ja szukam u siebie miejsca na taką "świątynię dumania"?
...a z tym hiszpańskim to nie czaję?...do Barcelony na wakacje lecisz?, czy na Erasmusa z młodzieżą?