Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Ludwika 09:43, 10 cze 2016

Jeeeej, ale przyjemnie u Ciebie w tej drewutni Do takiej drewutni to by nawet firaneczka pasowała

A poubierać to my musieliśmy trzemieliny, bo też sobie z niej koty drapak zrobiły...
gierczusia 14:51, 13 cze 2016

hej zamierzam robić zamówienie w rosarium jesli ktoś chce się podłaczyć to prosze o pilny kontakt
JulkAd 18:10, 14 cze 2016

gierczusia napisał(a)
hej zamierzam robić zamówienie w rosarium jesli ktoś chce się podłaczyć to prosze o pilny kontakt

Giardinę kupujesz?

Buziaki
gierczusia 19:36, 14 cze 2016

JulkAd napisał(a)

Giardinę kupujesz?

Buziaki

Nooo , kcemmm ale minimalna warosc zamowienia to 5 dych a giardina 3 ... Nie mam miejsca ani koncepcji na kolejna różę oprocz giardiny ... A kolo Kindzi ta kobitka już nie ma
ewsyg 20:31, 14 cze 2016

Ela ja potrzebuje różę The Pilgrim, tylko że ja chcę w doniczce. Prawdopodobnie będę u Kasi Zorientuj się, czy maja taką i w jakiej cenie
kasja83 13:08, 15 cze 2016

Hej Elu-wpadłam pozwiedzać u Ciebie i przywitać się pięknie.Będziemy mam nadzieję widzieć się u Kindzi
AsiaK_Z 08:42, 17 cze 2016

No z mojego przyjazdu chyba będzie wielka klapa Najwyżej odbijemy sobie zaś potem
danuta_szwajcer 08:58, 17 cze 2016

Ale super zakątek w tej drewutni a jaki porządek A Gardina piękna róża jak widziałam u Kasi
Kasik 09:30, 17 cze 2016

Biedny ten kot, no ale sam sobie winien. Szkoda, że czytać nie umie, bo ten kisiel i ciastka? - chyba by nie chciał.

Wiązik to moje ukochane drzewo i gdyby tak u mnie go poskrobał, to nie wiem czy bym mu jakiegoś drapanka nie urządziła

Drewutnia super i ta podusia - zachęcająca.
gierczusia 12:29, 19 cze 2016

Kasik napisał(a)
Biedny ten kot, no ale sam sobie winien. Szkoda, że czytać nie umie, bo ten kisiel i ciastka? - chyba by nie chciał.

Wiązik to moje ukochane drzewo i gdyby tak u mnie go poskrobał, to nie wiem czy bym mu jakiegoś drapanka nie urządziła

Drewutnia super i ta podusia - zachęcająca.

Biedaaaczek kot masz rację Kasiu ...tak prawdę powiedziawszy..trochę sami jesteśmy sobie winni..bo z uporem maniaka nie kupowaliśmy drapaka....nooo...bo ..kot nie drapał... noooo , w domu nie drapal, a potem się okazało ,że jednak drapał ..inooo..na zewnatrz ma szczęście,że póki co wiaz żyje a nawet...emuś twierdzi,że nigdy tak dobrze nie rósł....tfuuuu, tfuuuuu
A swoja droga..jestem baaaardzo ciekawa , kto by wyszedł zwycięsko z tego pojedynku na drapanko Ty czy kot

Co do drewutni i podusi to za komplimenta dziękuję jeszcze jakieś drobne detale sa do zrobienia, by to była drewutnia moich marzeń ale ogólnie...jestem już z niej baaaardzo zadowolona i panuje w niej miły chłodek..od tego drewna w największy upał się tam człek nie upoci

Noooo...iiiii... przecież jak już jesteś u Kindzi to do mnie...stosunkowo blisko musimy się kiedyś umówić wpadniecie we czworo hmmmmmm ??