Nooo , kcemmm ale minimalna warosc zamowienia to 5 dych a giardina 3 ... Nie mam miejsca ani koncepcji na kolejna różę oprocz giardiny ... A kolo Kindzi ta kobitka już nie ma
Biedaaaczek kot masz rację Kasiu ...tak prawdę powiedziawszy..trochę sami jesteśmy sobie winni..bo z uporem maniaka nie kupowaliśmy drapaka....nooo...bo ..kot nie drapał... noooo , w domu nie drapal, a potem się okazało ,że jednak drapał ..inooo..na zewnatrz ma szczęście,że póki co wiaz żyje a nawet...emuś twierdzi,że nigdy tak dobrze nie rósł....tfuuuu, tfuuuuu
A swoja droga..jestem baaaardzo ciekawa , kto by wyszedł zwycięsko z tego pojedynku na drapanko Ty czy kot
Co do drewutni i podusi to za komplimenta dziękuję jeszcze jakieś drobne detale sa do zrobienia, by to była drewutnia moich marzeń ale ogólnie...jestem już z niej baaaardzo zadowolona i panuje w niej miły chłodek..od tego drewna w największy upał się tam człek nie upoci
Noooo...iiiii... przecież jak już jesteś u Kindzi to do mnie...stosunkowo blisko musimy się kiedyś umówić wpadniecie we czworo hmmmmmm ??