Haha mało ,że styczniowa to w pierwotnej wersji miałam mieć na imię....Julita Ojciec potem zrezygnował z powodu..hmmmm...potencjalnych przezwisk i tak zostałam Elżbeta
Dwie Szalllone Styczniowe Nauczycielki goraco dziękuja
No i czerwcowe dziewczyny też niech żyją STO LAT!!! (ja świeżo po urodzinach - dostałam kartę prezentową do L M i kupiłam sobie bardzo damski prezencik.....nożyce akumulatorowe do kulek, żywopłotów etc..marki nomen omen Wolf Garden)
Tanie nie były ale wyjdzie to na zdrowie i mnie i sąsiadom bo tnąc żywopłot takimi zwykłymi nożycami do żywopłotu na kablu byłam uprzejma juz dwa razy ciachnąć przewód i wywalić tym samym bezpieczniki u mnie a raz to nawet wyłączyłam prąd połowie naszego osiedla po poszedł bezpiecznik taki jakiś główniejszy....a co się będę rozdrabniać
A co tam się dzieje w mikro ogrodzie ???
Przed domem pyszni się kolejna część urodzinowego prezentu czyli runianka
I dostałam w prezencie ... hmm ...miętę ananasową
No i tak lubiany przez Was szerszy kadr o ile można u mnie mówić o szerszym
Hosty szaleją ta nowa mała cytrynowa jest śliczna
Niecierpliwe oczekiwanie na kwiaty hortensji limelight
Ja mieszkam pomiędzy A4, A1i dtś pewnie że się możesz zgłosić. Jak juz pójdę na swoje w sensie ogrodowym to zacznę zapraszać bo teraz to nie ma gdzie. Jak do tego czasu będę miała tą trawkę nn to się chętnie podzielę.
A mebelki spokojnie wystarczy dla wszystkich. Ja nawet nie wiem czy na 100% będę kupować. Wszystko zależy jak zamknie się budżet po przeprowadze.
Elu czy może o taki krwawnik Ci chodziło ? Tylko że teraz już go ściełam- właśnie dzisiaj - bo wyblakł. A teraz dopiero red baron bardziej czerwienieje to nie wiem czy na pewno takie połączenie jest ok.
Gosiu żebym ja wiedziała o co mi chodzi to już by była połowa sukcesu ... Szukam z uporem maniaka czegoś za rd barona..były jeżówki , ale nie wytrzymały starcia z łysolami ( czyli pomrowami ,żeby nie było ) i tak se pomyślalam o krwawniku...tyle..że tam jest tyyyle kolorów..no i różnych wysokości...aaaa...sama nie wiem jak wysoki jest Twój krwawnik ???
Muszę przyznać ,że jest piękny
Gośku była bergenia..ale opuchlaki i te rzeczy...zresztà, pamiętasz teraz padło na runiankę, liczę,że mi zrobi ładnã obwódkę zobaczymy
Wiem ,że lubicie szersze kadry , choć u mnie go złapać to nie lada wyzwanie .. ale siem staram
Mieszkasz pomiędzy trzema najlepszymi drogami ?? noo to jak nic Szczęściara z Ciebie mieszkasz w niebie komunikacyjnym czyli ...musimy wypić jakà kawę na moim tarasie będę myśleć
W kwestii bijatyki o meble siem nie martw, ja waga piórkowa, mnie położy prawie każdy poza tym..preferuję zapasy w kisielu
Noo dobra , a teraz na poważnie
kosiarkę mam :
małà,
łatwà do regulacji wysokości noża,
lekkà
cichà
Czyli...sterwings taki.... ( zdjęcie z netu, bo u mnie zakopana pod hałdã przydasiów a chop w robocie , choć niedziela
Mam nadzieję, že pomogłam i nawet jeśli nie znajdziesz już identycznego modelu , to będziesz wiedziała na co ewentualnie zwrócić uwagę