Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 14:20, 05 sie 2016

Kochane jesteście
Wybaczcie, ale odpiszę Wam w weekend, albowiem dziś mikro ogród szykuje sie na przyjęcie ogrodowiskowych Gości i jeszcze nie zdążyłam do końca pomalować trawy na zielono
14:24, 05 sie 2016
gierczusia napisał(a)
Kochane jesteście
Wybaczcie, ale odpiszę Wam w weekend, albowiem dziś mikro ogród szykuje sie na przyjęcie ogrodowiskowych Gości i jeszcze nie zdążyłam do końca pomalować trawy na zielono

jak to ....niepomalowałaś ??? to choc dywan czerwony przed wejściem rozwiń

PS. dziwie się ze jeszcze masz na tym skraweczku trawnik ...ja tam bym się go wyzbyła pieronem ....o taka jestem
AsiaK_Z 14:28, 05 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Kochane jesteście

Trawa na pewno ma prawidłowy odcień, o to nie musisz się martwić Przyjemności i pogody, dziś u mnie tylko 15 st. i pada. Wrrrrrr
eda 22:09, 05 sie 2016

Jasne że przystojniacha na bank będzie mi się śnił czytałam stronki o synku no i doszłam haaa Dzięki kochana za link o budlejkach popaczałam śliczne som
mam białą ma niby nie rosnąć szybko na razie jest drobna zobaczymy i ślicznie pachnie wstawiłam ją u mnie jak odpowiadałam na Twą wizytę Elciu piękny twój ogród mikro buziaki zostawiam paaa
gierczusia 12:50, 06 sie 2016

anbu napisał(a)
Aż przeklęłam se pod nosem no, ależ śliczny ten mikro ogród

Aniu dla takich komplementów żyją ogrodomaniacy dziękuję wiele jest jeszcze do zrobienia, tak naprawdę ..ale jak się przeczyta takie miłe słowa , to człekowi kce siem żyć
Buziole
gierczusia 12:58, 06 sie 2016

Pluszakowa napisał(a)
Kurcze tyle nadrabiania w z pozoru w tak małym ogródku
Starszenie sztańskie, furczaki słodziaki i nowe fotki
Posyłam uśmiechy
Dzięki za wizytę, w pierwszym odruchu myślałam, że była u ciebie Maja. Może ci wykracze

Achh tam, nadrabianie szkoda czasu na głupoty Madziu jest tyyyle cudnych ogrodów
Fruczaki naprawdę urocze niby čma a więc w zasadzie nic atrakcyjnego..ale podobieństwo do kolibra jest udzerzające i tak fajnie fruwa kolo kwiatka z tą swoją " tutką "
Za uśmiechy bardzo dziękuję i odśmiechuję z równą serdecznością

A co do Mai ojjj , wiele osób marzy ,żeby do właśnie ich ogrodu zawitała...by swoją obecnością potwierdziła..że właśnie ich ogród jest wyjątkowy, przecudny..nadający się do..tewelizji a mój...hmmm....jest jeszcze biedniutki....może za parę lat..kiedy żywopłot cisowy urośnie , bluszcz zakryje plot lamelowy kupiony przs sąsiada..kto wie..może wtedy

Zresztą..pomarzyć każdy może nawet właściciel mikro ogrodu
Ściskam
gierczusia 12:59, 06 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Na piśmie zgoda była na publikację?

Nooo ,baaaa nafettt ze znaczkiem skarbowym
gierczusia 13:03, 06 sie 2016

eee_taam napisał(a)

jak to ....niepomalowałaś ??? to choc dywan czerwony przed wejściem rozwiń

PS. dziwie się ze jeszcze masz na tym skraweczku trawnik ...ja tam bym się go wyzbyła pieronem ....o taka jestem

Ledwo skończyłam malować przed samym przyjazdem Gości i dywanu czerwonego rozwinąć nie zdążyłam

A tak na poważnie koffam swój trawniczek może bez wygladałoby lepiej , ale ja nic nie poradzę na swoją miłość do biegania ..noo dobra..spacerowania boso po trawie to dla mnie istota " mania " trawnika tak więc przeciw likwidacji trawnika stanowczo protestujė
Sebek 13:05, 06 sie 2016

Pogoda niezbyt - ale ja tam znam te ogrodowe spotkania - 5 minut o badylach, 5 godzin na tematy około ogrodowe

Maja - kiedyś się łamałem, żeby zaprosić - teraz wiem, że na pewno nie
gierczusia 13:10, 06 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Trawa na pewno ma prawidłowy odcień, o to nie musisz się martwić Przyjemności i pogody, dziś u mnie tylko 15 st. i pada. Wrrrrrr

Po tych deszczach na mojej glinie , to naprawdę trudno oczekiwać soczystego trawnika pociesza mnie jedynie fakt ,że lawenda sąsiada , zawsze cudna i spekatukularna dziś wygląda paskudnie.. to też jakiś wskaźnik , nie żebym się czyimś nieszczęściem cieszyła.....wiéc to po prostu taki rok i trza przeżyć , po prostu

U mnie pogoda była cudna , aż do....16 koedy lunęło jak z cebra ale do 17 czy godziny przybycia gości już było po deszczu..kolejny raz wygonił nas deszcz około 19 uciekaliśmy do domu ale jak to w mikro ogrodzie daleko nie było , a zorganizowanie ogrodomaniaków pozwoliło przetrwać kolacji bez zmian