Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 13:16, 06 sie 2016

eda napisał(a)
Jasne że przystojniacha na bank będzie mi się śnił czytałam stronki o synku no i doszłam haaa Dzięki kochana za link o budlejkach popaczałam śliczne som
mam białą ma niby nie rosnąć szybko na razie jest drobna zobaczymy i ślicznie pachnie wstawiłam ją u mnie jak odpowiadałam na Twą wizytę Elciu piękny twój ogród mikro buziaki zostawiam paaa

Edziu mam nadzieję ,że Ciem mój synek straszył nie będzie
Nad budleją myślałam już nie raz tą kompaktową oczywiście zobaczymy jak będzie nowy komplet , to potem troszku mi się poprzestawia..i może znajdzie się miejsce

Zaraz polecę zobaczyć tą Twoją budlejkę
Buuuziaki
gierczusia 13:20, 06 sie 2016

Sebek napisał(a)
Pogoda niezbyt - ale ja tam znam te ogrodowe spotkania - 5 minut o badylach, 5 godzin na tematy około ogrodowe

Maja - kiedyś się łamałem, żeby zaprosić - teraz wiem, że na pewno nie

Sebciu tym razem nawet 5 min nie było o badylach, ale ppsstttttt to tajemnica
Naprawdė nie chciałbyś ,żeby Maja u Ciebie zagościła ???? noooo , to chyba jesteś wyjątkiem zawsze myślałam ,że każdy by chciał
gierczusia 13:35, 06 sie 2016

Noo tak, przed imprezką , w trakcie imprezki i po imprezie szkoda jak zwykle, że już musieli jechać...szkoda , bo chciałoby siė wiėcej..a te..4 godzinki minėły jak z bicza strzelił naładowałam akumulatorki, uśmiałam się jak dzika i już marzę o kolejnym spotkaniu
Dziękujė Ewci z Gdańska z Emusiem i Cioci Gosi z Emusiem , Beatce z Miniformatu i Łukaszowi za super spotkanie i cudne prezenty

Od Ewci i Gosi dostałam maszkety i wymarzonego krwawnika

miał być dopasowany do red barona..i jest nawet można sprawdzić tu ...

w tzw międzyczasie ,kiedy miałam Łukasza tylko dla siebie ...wymyślił tam coś zupełnie innego i teraz babo myśl
Krwawnik wygląda cudńie stojąc pod wiciokrzewem..sami zobaczcie i już nie wiem gdzie go wcisnę tu czy tam

Od Łukasza otrzymałam tajemnicze zawiniątko cudownie opakowane..płaskie..myślałam...że to może..jakaś poszewka na poduszkę...nooo ..sama nie wiedziałam ale zamieszanie było takie, że nawet mimo najszczerszych chęci nie zdołałam odpakować prezentu

Zrobiłam to dopiero po wyjściu Gości jakież było moje zdziwienie kiedu przentem okazała się mata rozchodnikowa byłam zachwycona takim prezentem Kindziowym i powiedziłam wtedy Łukaszowi ,że jest to mój prezent marzeń no i mam

Dziękiiiiiii

A prezent Beatki ?? zeżarliśmy z taakim smakiem ,że mlaskanie rozlegało się chyba po całej okolicy Beatka ma chyba jakiś tajny namiar na super ciacha mniammmm
Dzięki Beatko .. Nawet zdjęcia prezentu ni mom
Sebek 13:36, 06 sie 2016

To ja poczekam na zdjęcia, bo nie ma

Maja? Jak widzę kamerę albo obiektyw to zamieram Po za tym, z czym ja do ludzi?
Pluszakowa 14:48, 06 sie 2016

Super spotkanie i prezenty

Sebek kokietujesz jak zwykle

Jak zaczęłam zastanawiać się nad ogrodem, to mój eM do mnie a do nas też ta Maja przyjedzie hihihi jasne
Pluszakowa 14:49, 06 sie 2016

A i zapomniałam głosuję na krwawnik pod wiciokrzewem. Jakoś tam pasuje
danuta_szwajcer 18:05, 06 sie 2016

Krwawnik z wiciokrzewem też mi bardziej pasuje A z Red Baronem dobrze wyglądają jeżówki tak mi u mnie pasuje ale każdemu co innego pasuje No i piękną "poszewkę" masz z rozchodników Pozdrawiam
Kindzia 09:44, 08 sie 2016

Łukasz potrafi nieźle namieszać... mówił, że mi przez telefon powiedział...akurat. Dzisiaj odebrałam wiadomość...a ja już w sobotę i niedzielę sadziłam...i masz babo placek!!!
Ale mnie natchnął znowu i teraz muszę se Red Barona i rozchodnika spatrzyć...nie mam pytań...

Dzięki Gierczuś za pośrednictwo Buziol wielki!!!
anbu 09:57, 08 sie 2016

Ale prezenty Rozchodniki super lubię
gierczusia 10:01, 08 sie 2016

Sebek napisał(a)
To ja poczekam na zdjęcia, bo nie ma

Maja? Jak widzę kamerę albo obiektyw to zamieram Po za tym, z czym ja do ludzi?

Achh zdjęcia..... pisze na jedym sprzęcie a wrzucam na drugim..stàd ten mały dysonans.....

I poza tym..proszem mi tu nie bredzić masz fajny ogród i naprawdè bywały w Mai zdecydowanie mniej fajne..no chyba ,że nie chcesz siė upubliczniać,bo to też jestem w stanie zrozumieć poza tym..chyba znasz już Maję więc dużej spinki by nie było