Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Bea 09:11, 26 maj 2014

Ela,

jeszcze raz dziękujemy za wspólnie spędzone dni w Londynie.

Pozdrawiamy Was serdecznie

Buziaki
anna_g 10:27, 26 maj 2014

Hej Eluś Jak tam ??? Już czekam na relację... Ta jaszczurka z muzeum to siem chiba u Ciebie mikro nie zmieści... Nie przywoź Dobrego tygodnia
gierczusia 21:31, 26 maj 2014

Dziewczynki I Faceci moi Ulubieni

Dziś wyglądam jak zombik , tak z leksza mówiąc.. Przebiegliśmy Londyn wzdłuż i wszerz ... Nie bedę mówiła ,że wszytsko na osobizdych nóżkach , bo i metro nas trochę wspomogło ale troszkę tych kilometrów zrobiliśmy

Londyn..hmmmmm.. Jest miastem czyhającym na nasze życie ... Nawet nie wiedziałam ,że zawsze , absolutnie zawsze najpierw patrzę w lewo chcąc przejść przez ulicę ( tak jak mnie mamusia uczyła ).... Ale kiedy człek patrzy w lewo i widzi ,że nic i już prawie włazi na jezdnię a tu z prawa !! nadjeżdza autobus...ajjjjjjj...mnie to chyba dobrych kilka razy uratowano od śmierci plaskatej

Niestety 3 dni w Londynie to naprawdę zbyt mało.. Zdążyliśmy obejrzeć Muzeum Historii Naturalnej , Tower , Opactwo Westminsterskie , Big Bena , budynek parlamentu.. A tego co nie obejrzeliśmy to nawet nie ma jak wymienić , bo jeszcze tyyyyle zostało

Ogólnie : ludzie tolerancyjni ,żyjący " na luzie ".. Klimat dziki , aczkolwiek im to chyba nie przeszkadza , bo w tym samym momencie mieliśmy w zasięgu wzroku zarówno Kobitki w kozaczkach z cicikiem jak i Kobitki w japonkach..( chyba nie muszę dodawać ,ze z bosymi stopami )... Metro zarąbiste , aż by sie chciało miec takie u nas i zamiast gimnastykować się z korkami , brakiem klimy we własnym aucie i koniecznością " mania " oczu doookoła głowy wsiadałoby się rankiem do metra i wszelkie problemy ulatują jak bańka mydlana

A ogrody na CFS ..zupełnie inne niz nasze .)... Prawie zupełny brak iglaków.. Trochę buksów i żywopłoty cisowe..a poza tym.. Drzewa z naturalnymi koronami ...dużooooo drzew , byliny o kolorach o których człek nawet sobie nie zamarzył i duźo wody .. Pod każdą postacią

Część fotek już wrzuciłam w wątków CHF.. Ale idzie to bardzo wolno , bo zdjęcia w dużej rozdzielczości ..oczywiście cdn, ale jeszcze dziś Mamusie odwiedzałam , no i znów do kompa nie dotarłam..buziaki Wam slę , dzieki ,że zglądaciei za liczne pozdrowieńia również

Poodpisuję Wam jutro , oki ??? Mogę ???..
Kondzio 21:36, 26 maj 2014

Zrobiłaś jakieś zakupy
malgorzata_s... 21:38, 26 maj 2014

Elunia buziak Dobrze że wróciłaś
gierczusia 22:05, 26 maj 2014

Kondzio napisał(a)
Zrobiłaś jakieś zakupy

Kondziu .. Pytasz o bekon ??? .. Czy o cydr ??

A tak serio.... To był ostatni dzień wystawy i można było kupować , ale miałam wykupiony tylko mały bagaż ( a zapewniam ,że nawet do wielkiego by sie raczej nie zmieściło ) a nie poważyłam się wysłać tego paczką

Tak więc roślin nie kupiłam .. Nasiona dostałam w ramach promocji niektórych ogrodów ..aaa i katalog kupiłam z nasadzeniami w donicach .. Miodzio
gierczusia 22:06, 26 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Elunia buziak Dobrze że wróciłaś

Gośku .... Właśnie wróciłam od Bogdzi .. Ajjjjjj ,ale mi żal , łojj bardzo żal
Kondzio 22:08, 26 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Kondziu .. Pytasz o bekon ??? .. Czy o cydr ??

A tak serio.... To był ostatni dzień wystawy i można było kupować , ale miałam wykupiony tylko mały bagaż ( a zapewniam ,że nawet do wielkiego by sie raczej nie zmieściło ) a nie poważyłam się wysłać tego paczką

Tak więc roślin nie kupiłam .. Nasiona dostałam w ramach promocji niektórych ogrodów ..aaa i katalog kupiłam z nasadzeniami w donicach .. Miodzio
oj to zazdroszcze katalogu hi hi hi zawsze można pojechać jeszcze raz hi hi hi
Juzia 22:10, 26 maj 2014

Magda70 22:10, 26 maj 2014

O matko! Śmierć plaskata toż to była by masakra...uf...zyjesz
No to lece fotki oglądać...