Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 09:57, 10 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)
Eluś, Twój wątek jest na pewno wyjątkowy Tyle radości wnosisz i za to Cię kocham Red baronem na prawdę nie przejmuj się Wielkość nie ma znaczenia

Dzięki Ewciu mówisz ,że wielkość nie ma znaczenia ??? nooo, hmmmmmm...ja nie wiem śmieję siė jak gooopia do tableta
Ale tak na serio i w klimacie roślinnym..byłoby fajnie ,gdyby kwiaty wystawały tylko odrobinkę ponad trawę..już łodygi wyłazić nie muszą nie wiem co mój red taki mikrusowaty Łukasz twierdzi ,że powinien mieć 60 cmm...już ja mu dam !! to znaczy siem..redowi a nie Łukaszowi .. Coby nie było ,żem agresywna
gierczusia 10:01, 10 wrz 2016

Pluszakowa napisał(a)
Och na seans ciastkowy zaproszę jak tylko będzie tak je podać i zjeść

Melduję że od wczoraj posiadam 250m2 ugoru pełnego rzepaku może dostanę jakąś dopłatę z unii?

Pamiętam jak czekałam aż zakwitnie ostróżka która dałam mojej mamie na dzień matki a ta zwlekała do końca sierpnia

To ja czekam na to ciasteczko z pokorą Madziu mam nadzieję ,że mnię nie uprowadzaą do tego czasu zapewniam iż dołożé wszelkich starań
Rzepak ???? Rolnikiem będziesz czy jak ???? Muszę do Ciebie polecieć poczytać co i jak
Ostróżka na Dzień Matki..w końcu sierpnia ??? nooo jaaaa..ta Cię wziėłan na przetrzymanie to chyba kuzynka moich jeżówek
Buuuuziole
Ewa777 10:02, 10 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Dzięki Ewciu mówisz ,że wielkość nie ma znaczenia ??? nooo, hmmmmmm...ja nie wiem śmieję siė jak gooopia do tableta
Ale tak na serio i w klimacie roślinnym..byłoby fajnie ,gdyby kwiaty wystawały tylko odrobinkę ponad trawę..już łodygi wyłazić nie muszą nie wiem co mój red taki mikrusowaty Łukasz twierdzi ,że powinien mieć 60 cmm...już ja mu dam !! to znaczy siem..redowi a nie Łukaszowi .. Coby nie było ,żem agresywna

Eluś, wiosną daj mu nawozu takiego jak dajesz do trawnika i będzie super Oby tylko nie wystrzelił bardziej niż byś chciała U mnie dwa Red Barony straciły czewrwień i są zieloniutkie.
gierczusia 10:04, 10 wrz 2016

jazzy napisał(a)
Ela, Tobie jedno i tak nie pomoże Musisz z 50 sztuk dziennie pochłaniać

Rozchodniki ze stipom cudne!
Cmokam!

Tak myślę ,że z tą ilością ciastek to masz rację i wnioskuję z Twoich cudnych awatarów ,że masz podobny " problem " to jak ...zaczynamy kurację przeciw- uprowadeniową ?? dziennie 50 ??? Tyyle chyba nie zniosę ale tak..hmmm.ze 4/5 sztuk..to może by dało rady
Super ,że się zrozchodniki podobają odcmokuuuję...mmmmmmmłaaaaaaaaaaaa
gierczusia 10:08, 10 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)

Eluś, wiosną daj mu nawozu takiego jak dajesz do trawnika i będzie super Oby tylko nie wystrzelił bardziej niż byś chciała U mnie dwa Red Barony straciły czewrwień i są zieloniutkie.

Patrz..stosujė yarę...już jakieś 4 lata..nigdy nie wpadłam na to, że red baron..to też trawa ale ja ciemna jeeeeeeestem dzieki Ewciu
Straciły czerwień ???? Jak to możliwe ???? U mnie to się jeszcze nie zdarzyło...są czerwone a potem żółkną na skutek przymrozków..zielone ???? Ale jaja
Ściskam mooocno u nas przecudna pogoda, nie chce się do pracy łazić w takie upały a moja sala jeszcze nie ma założonej klimy...echhhh
gierczusia 10:16, 10 wrz 2016

No i parę ujęć z mikro ogrodu budzącego się ze snu o poranku buziole dla Uroczych Zaglądających zyczę Wam miłego weekendu pełnego słońca i odpoczynku

Anda 10:26, 10 wrz 2016

Piękny i bardzo klimatyczny masz ogródek. Pewnie bym z niego w ogóle nie chciała wyjść A co to za ciurkadełko? Masz jeszcze jakieś jego foteczki?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gierczusia 10:47, 10 wrz 2016

Anda napisał(a)
Piękny i bardzo klimatyczny masz ogródek. Pewnie bym z niego w ogóle nie chciała wyjść A co to za ciurkadełko? Masz jeszcze jakieś jego foteczki?

Dzieki Ewka z tą niechęcią do wychodzenia z ogrodu to cosik jest na rzeczy muszę przyznać ale dom też trza czasem odgruzować
Oczko...hmmmm...ma iść do likwidacji lub raczej drastycznego fejsliftingu
Ale tu Jolka je super obfociła

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4438-ogrod-w-skali-mikro-cz-ii?page=694
gierczusia 11:28, 10 wrz 2016

Ku pamięci róże u Ewki z nazwami i opisem

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6070-doswiadczalnia-bylinowo-rozana?page=568

A to ściąga od Kaśki CS

http://newgreen.pl/jak-zaprojektowac-maly-ogrod-aby-wydawal-sie-wiekszy/

http://www.zaprojektuj-ogrod.pl/pl/Blog/Post/tajemniczy-ogrod,-w-stylu-srodziemnomorskim,-a-moze-caly-w-bieli
Kasia_CS 13:16, 10 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Kasiu no witaj w moim mikro šwiecie rozgość się , kawkę Ci zrobić ??

A kawusią nie pogardze i jakies ciacho coby nie porwali tez się przyda! Strasznie śmiechowo u Ciebie