Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:04, 14 wrz 2016

Mixtoorka napisał(a)
Piękne masz mebelki cudne i wesoło bardzo u Ciebie Oczko wodne jest urocze

Mój RB też nie ma 60 cm, a w nogach limonkowo - "sałata" żurawki lime marmalade obok limonkowy klonik Shirawsawy. Czyli trzeba będzie go nawieźć z trawnikiem na wiosnę.

Bardzo się cieszę z tych mebelków Karolina często sobie na nich siedzimy i odpoczywamy zupełnie coś innego niż krzesła i stół...
Te nasze red barony to widzę ..jakie mikrusy trzeba będzie im solidnie dać papu wiosną .. Limonkowo masz koło reda??? hmmmm...to całkiem niezła koncepcja
z oczkiem walczę..zbiera komplimenta, ale i tak raczej pójdzie aut nie strzymam już walki z glonami i kotem zrzucającym kamienie z folii w dół...echhhhh
gierczusia 21:07, 14 wrz 2016

Milka napisał(a)
Mebelki super, aż chce się tam odpoczywać i na dodatek jakie desery
I co wymyśliłaś, co dać z roślin w tym wąskim miejscu, buź Elu

To jest prawda Irenko wprost zachécają do leżingu Tobie też kawkę zrobić ??
Jeszcze decyzji nie podjęłam do końca , ale chyba zostanie wystawowo czyli berberys,żurawka...a może i bronze form uda mi się upchnąć
gierczusia 21:10, 14 wrz 2016

Bogdzia napisał(a)
Mebelki fajne kupiłas to teraz troche lenistwa na nich potrzebne ale widzę ze jeziorko Cie absorbuje mocno.

Nooo właśnie Bogdziu poleniuchować trochę by siė chciało, a tu młyn początku roku...echhhh ... Oczko naprawdę mnie męczy, bo nie wygląda widowiskowo
gierczusia 21:13, 14 wrz 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Elu, Wojsławice w tym roku odpuszczam. Jak nic mi planów nie pokrzyżuje będę tam w przyszłym roku Mam nadzieję, że wtedy też poznam Śmietankę Śląską

Achhhh Asiu znów mi gdzieski uciekłaś i jest jaka obca baba w białym czepku
Nie jedziesz , mówisz ??? aaa.....ja się jeszcze waham...nie byłam tam jeszcze nigdy...
gierczusia 21:15, 14 wrz 2016

Kasia_CS napisał(a)

No to juz mnie nikt nie porwie Popilam, pojadlam i mogę zalec na lezaczku

To ja siem cieszem ,żeś bezpieczna Kasiu wskakujemy obie na ten leżaczek ??
gierczusia 21:18, 14 wrz 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
OOO i parasolnik przy mebelkach się zmieścił
Fajnie wyszło Pasuje
Też się wzbogaciłam nowymi mebelkami ogrodowymi dzisiaj, choć styl moich kompletnie inny

Aa...parasol...on był do poprzednich mebli , które w stole miały dziurę centralnie...wtedy..dość dużo zasłaniał..teraz..aż sié prosi ,żeby go wyciepać..nie zasłania nic a nic
Mam nadzieję ,źe mi się uda kuknać na Twoje mebelki w weeekend, bom ciekawa łoookrutnie
gierczusia 21:20, 14 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)
Cudne masz te nowe mebelki Pasują jak ulał
.. Dzięki Ewciu a jaakie mięciutkie mam nadzieję , że kiedyś uda Ci się przetestować
gierczusia 21:23, 14 wrz 2016

anbu napisał(a)
Świetne ujęcia ogrodu Elu meble rewelacja
Kuracja antyporwaniowa
O rany! co ja tu czytam ha ha

Aniu staram siė jak mogé z tymi fotkami , ale wiesz...to jest tylko mały ogród..no nie oszukasz pewnych rzeczy...no i fotki komorką
A z kuracji antyporwaniowej to se nie ma co robić podśmie-chujki trza przyjechać na ciastko ,żeby i Ciem nie porwali
gierczusia 21:25, 14 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Spodobała mi sie kuracja antyporwaniowa

Smacznego Madzenko żeby fffszytskie kuracje były taaaakie ...smakowite mniammmmm
gierczusia 21:34, 14 wrz 2016

A co tam piszczy w mikro ogrodzie ??

Giardina liście całkiem , całkiem...aże..jeden kwiat

A ten koleś wpadł na śniadanko albo..podrywa mojego kota te czarne , to końcówki mego płotuzobaczcie jak jest blisko i wcale się nie boi...zdjęcie robione około godz.9

No i pierwszy raz zakwitł mi miskant zdjécia nie oddają uroku tych pióropuszy

Buuuziaki dla wszystkich zaglądających