Jeszcze żyja , ale padom na pysk
A tak na poważnie..mam pierwszoklasistów, pasowanie na gimnazjalistę na karku, no i te początki roku są jak zwykle zabójcze.. ale dam radę dziś kupiłam se jakieś ampułki żeń szenia z chin jak jutro wypalę , to nic ino petarda
A Ty już walczysz ?? Szczęśliwa pewnikiem jesteś , choć zarobiona
Ściskam mocno i trzymam kciuki
Nooo..nieeeee ale zrobię to dla Ciebie chodzi Ci o liściaste ???brzoza youngii , klon crimson,, buk purpurea pendula, wiąz camperdownii iiiiii...tulipanowiec
Aż sama jestem zaskoczona ,że aż mi tyyyyle wlazło jednak , co dobry upychacz , to dobry upychacz i nie mam wrażenia ,że jest nadziabane..wręcz przeciwnie..nadal brak mi cienia...Ci co u mnie byli latem , to wiedzą o czym gadam
Agusia dobrze Cię widzieć mówisz ,że wypiękniał ??? łooooo matulu taki komplement od Właścicielki Takiego Ogrodu to naprawdę wielka rzecz
Dzięęękiiiiii .. Jeziszku, ale fajnie
Marta za wyznanie miłości dziękuję serducho mi mocno zabiło, a eMuś chiba zazdrosny
A tak na poważnie...Marto to sama prawda robisz piękne zdjęcia i tyle a ja marna jestem w pisaniu , jak to typowy matematyk, ale cieszę się , że chciaż raz mi wyszło i oddałam to co czułam
Odbuziowywuję
Nikitko ja jakoś permanentnie nie wyrabiam i dawno już u Ciebie nie byłam , a mi z tego powodu przykro
Ale z drugiej strony cieszę się ,że Ci się u mnie podoba a słowo urokliwy dla mikro ogródeczka jest bardzo bliskie memu sercu dziękuję i buziaki