Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

kamila66 14:19, 21 wrz 2016

Witam przyszłam się przywitać przed niedzielnym spotkaniem
Chciałam obejrzeć ogród a moją uwagę przykuł dziki gość
Ławeczka i jej otoczenie bardzo sielskie, miejsce zachęca do wypoczynku
Rabaty pięknie wyglądają
gierczusia 19:56, 21 wrz 2016

kamila66 napisał(a)
Witam przyszłam się przywitać przed niedzielnym spotkaniem
Chciałam obejrzeć ogród a moją uwagę przykuł dziki gość
Ławeczka i jej otoczenie bardzo sielskie, miejsce zachęca do wypoczynku
Rabaty pięknie wyglądają

Cześć Kamila witaj w mikro świecie mam niestety taki młyn w robocie,że nawet nie spojrzałam kto jedzie...tym bardzij dzięki że zaglądasz to miłe
Dzicy goście to u mnie normalka..fascynują mnie, bo mieszkam w mieście ,w którym udało mi się odnaleźć kawałeczek sielskiej wsi stąd te zdjęcia dzików , saren , ptaków...myślę ,że jak ktoś mieszka na takiej prawdziwej wsi , to nie są to dla niego nietypowe czy fascynujące widoki dla mnie- permanentnego mieszczucha bardzo
Cieszę się ,że ławeczka się podoba..ojjj..daleko się cofałaś..daaaleko mam nadzieję ,że było warto za komplementy dla rabat dziękuję no i do zobaczenia...mam nadzieję
m_gocha 19:58, 21 wrz 2016

Ale macie super z tymi spotkaniami
lojalna_ 20:01, 21 wrz 2016

Elcia doniczka wyschła juz ....i teraz mowisz musze papierem ja maznac. Troche sie boje ale mus to mus
gierczusia 20:04, 21 wrz 2016

anbu napisał(a)
Śliczne fotki z mikro ogrodu
Ptaki uwielbiam tak jak i drzewa Myślę o tym aby zamontować im butki lęgowe.
Elu masz może takie ustrojstwa? Tylko na koty trzeba uważać

Aniu jakoś tak...zawsze strzelam tą przednią rabatę z red baronem..jest dokładnie na wprost , no i teraz tam te nowe jeżówki Kamila wspomńiała o ławeczce a ja sobie pomyślałam...ojjjj..jak dawno jej nie fotografowałam...noo i to tak
Myślałam o budkach kiedyś..ale...nie mam wysokich drzew..wszytsko raczej mikrusowate..nawet jak jeszcze nie miałam kota, to łaziły koty sąsiadów teraz łazi tylko mój , inksze się boją ale tak czy siak budek nie mam..nie będę ryzykować życia maluchów..czy mam..i za każdym razem jak widzę mojego grubasa ( to pseudonim artystyczny Feliksa ) wspinającego się na drzewo to wiem ,że decyzja była słuszna
Musisz dokładnie rozpatrzeć swoje warunki Aniu ale ja wiem ,że zrobisz to doskonale
gierczusia 20:06, 21 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Elcia doniczka wyschła juz ....i teraz mowisz musze papierem ja maznac. Troche sie boje ale mus to mus

Nie bój się delikatnie wyjmij z formy..możesz jeszcze dzień poczekać..i delikatnym drobnym papierem...szczególnie brzegi jak się nie uda , to zrobimy Ci nową ciekawa jestem koloru...trochę to podbarwiłam na jasny szary ,żeby Ci bardziej konweniowało
gierczusia 20:08, 21 wrz 2016

m_gocha napisał(a)
Ale macie super z tymi spotkaniami

Uhhhuuummmm
......ale to spotkanie wyjazdowe ogólnopolskie tak więc zapraszamy pakuj się do auta w niedzielę i już
gierczusia 20:11, 21 wrz 2016

Urszulla napisał(a)
Ptaki miały fajne wspomnienia stołówkowe i pamięć też mają widocznie Elu u Ciebie pięknie

No właśnie na tę pamięć liczę bo ja tam na tych ptaszyskach za bardzo się nie znam, ale pewnie Bogdzia dokładnie zna kulisy ptasiej pamięci
Mówisz ,że pięknie Ulka ?? dziękuuuuję ale i tak jestem w lesie z likwidacją kompostownika i oczkiem achhhh..zła jestem...
gierczusia 20:12, 21 wrz 2016

kasja83 napisał(a)
Elu Ty niemal jak Gucwińska z tymi zwierzakami

To dla mnie komplement , który cieszy moje serducho baaardzo, baaardzo uwielbiam Gucwińskich
gierczusia 20:15, 21 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)
Elu, ale masz gości! Zapraszasz do siebie wszelką zwierzynę
U mnie dziki po osiedlu chodzą i ryją w ogródkach!

Ewciu przeca Ty wiesz ,że uwielbiam wszytsko co siem rusza dobrze ,że mój syn ma to po mnie...czasem wstajemy rano i przez okno chrumkamy do dzików mam zawsze nadzieję ,że sąsiedzi nas nie słyszą bo jak słyszą to myślą ,że jesteśmy zdrowo kopnięci
A Wasze osiedle nie zgrodzone ????? ojjjjjjj..niedobrze w ogródkach ryją ?? Już se wyobrażam jak taki dzik by " załatwił " mikro ogród zresztą....połowę przestrzeni zająłby samym sobą