Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

lojalna_ 08:06, 16 wrz 2016

Elcia jakich Ty mosz znajomych fajnych hahha na kwie był ????

dzieki wielkie za spotkanie fajnie było bardzo bardzo wesoło sie spedza czas w Twoim towarzystwie ale tym razem Krzystof Cie po stokroc przebił ))) Elcia prezentem sie em moj tak zaopieował ze musi sie udac )) dzieki
Marta 08:06, 16 wrz 2016

Witam. Przyszłam z rewizytą Śliczny masz ogródek i tyle dużych drzew zmieściłaś na tak małej powierzchi. Magiczne lustro fajną robi robotę, a doniczka z rojnikami bardzo mi się podoba. Pozdrawiam
malgorzata_s... 13:43, 16 wrz 2016

Elunia baaaardzo dziękujemy za cudowne towarzystwoBył super Cię spotkać i mam nadzieję na zaś i zaś i zaś.....Buziole od mojego nieznośnego żona również
gierczusia 14:58, 16 wrz 2016

Takie tammmm z mikro ogrodu

Ptaki powoli przypominają sobie gdzie była w ubiegłą zimę stołówka dobrze ,że mój kot nie bardzo lubi sobie ubrudzić łapki i zwykle wychodzi od strony osiedla a nie od ogrodu

Jeżówka eccentric ta dla red baronów

Różowości w mikro ogrodzie na niewykoszoną trawę nie patrzymy

Rozchodnik ze stipą

Małe rozplenice nie są już takie widowiskowe jak te duże , niestety ... Tu rozplenica little pony...
p
Buuuuziole
I miłego łykenduuu
gierczusia 15:37, 16 wrz 2016

eee_taam napisał(a)
z tymi dzikami to i u nas jest kłopot ...nie widziałam przy moim domu ...ale za laskiem ludziom uprawy niszczą ...a i nocą po chodniku w strone miasta zmierzają (M widział jak wracał w nocy samochodem )....spotkanie z takim nawet autem nie jest niczym dobrym ... ze zwierzyną trzeba być ostrożnym

PS widziałam żmijkę? u ciebie (nie odrożniam węży ) ale węże mnie przerażają ...bo jak taka gadzina kąśliwa się w chwastach schowa i cie cmoknie w łapkę czy nóżkę .....żadna to atrakcja ....mi juz wystarczy że bąk/trzmiel nie wiem co ale mnie uwalił jak zbierałam maliny ....udo mi spuchło że miałam prawie jak dwa ..a ból pieroński

To u Was też...echhhhh..najbardziej się bojam o ewnetualną stłuczkę z autem...bo dzik chyba raczej nie ubezpieczony .... No i sprawca raczej zbiegnie raczej nici z ubezpieczenia
Żmija zygzakowata to była ta paskudna u mnie...liczę na to ,že kot się z nią rozprawi..kot sąsiada już jedną załatwił..teraz kolej na mojego grubasa ochroniarz , a co
Serio tak Cié coś w nogę ugryzło ??? Już słyszałam o wysypce czy tam obrzekach....ale żeby aż tak ?? i na dodatek z bólem
Łoczyska to tzreba w dooopie mieć ,żeby to wszytsko zauwżyć choć jak są solidne krzoki to nawet najlepszy wzrok chyba nie pomoże przeszło Ci już ??
Marta 09:18, 18 wrz 2016

Moja rozplenica Little Honey też nie zachwyca, za to te większe dają czadu. U mnie dzików nie widziałam, za to pełno saren, które częstowały się młodymi, posadzonymi drzewkami, trzeba było ogrodzić teren, ale ja w mieście nie mieszkam.
Ewa777 22:01, 18 wrz 2016

Elu, ale masz gości! Zapraszasz do siebie wszelką zwierzynę
U mnie dziki po osiedlu chodzą i ryją w ogródkach!
kasja83 10:18, 20 wrz 2016

Elu Ty niemal jak Gucwińska z tymi zwierzakami
Urszulla 12:35, 21 wrz 2016

Ptaki miały fajne wspomnienia stołówkowe i pamięć też mają widocznie Elu u Ciebie pięknie
anbu 12:45, 21 wrz 2016

Śliczne fotki z mikro ogrodu
Ptaki uwielbiam tak jak i drzewa Myślę o tym aby zamontować im butki lęgowe.
Elu masz może takie ustrojstwa? Tylko na koty trzeba uważać