Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Ewa777 20:20, 21 wrz 2016

Eluś, wiesz, że spotkamy się w niedzielę? Ale się cieszę Buźka
gierczusia 20:22, 21 wrz 2016

Marta napisał(a)
Moja rozplenica Little Honey też nie zachwyca, za to te większe dają czadu. U mnie dzików nie widziałam, za to pełno saren, które częstowały się młodymi, posadzonymi drzewkami, trzeba było ogrodzić teren, ale ja w mieście nie mieszkam.

Noo właśnie..te małe rozplenice mają takie małe te szczotki ... nieproporcjonalnie małe jestem zawiedziona tak ogólnie
saren i u nas dostatek , choć dziki zdecydowanie górują nawet chcą dodatkowy odstrzał zarządzić...hmmmm..ciekawe jak to się skończy..jadna dzicza rodzina ma jakieś 6 młodych gdyby nimcy tak się rozmnażali , to by nie trza im było taniej siły roboczej w postaci uchodżców
gierczusia 20:23, 21 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)
Eluś, wiesz, że spotkamy się w niedzielę? Ale się cieszę Buźka

Tak właśnie myślałam cieszę się jak goopia na te spotkanie mam nadzieję ,że pogoda dopisze
gierczusia 20:28, 21 wrz 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Elunia baaaardzo dziękujemy za cudowne towarzystwoBył super Cię spotkać i mam nadzieję na zaś i zaś i zaś.....Buziole od mojego nieznośnego żona również

Gosiu jak tak fukcjonuję w trybie " od spotkania do spotkania " też siė cieszyłam ,że tak fajnie udało mi siė spędzić z Wami popoludnie noo i dzięki Joli że się zdecydowała na taaakie wielkie party i kto by pomyślał ,że to były ostatnie takie ciepłe dni...echhhhhh
Żon zupełnie w normie gdyby był inny martwiłabym siemm że chory
No i grunt ,że pidzama mu siem podobała
AsiaK_Z 20:31, 21 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Tak właśnie myślałam cieszę się jak goopia na te spotkanie mam nadzieję ,że pogoda dopisze

No teraz nóż w serce mam wbity, krew się leje po kafelkach A mnie nie będzie, szaty drę
gierczusia 20:32, 21 wrz 2016

Marta napisał(a)
Witam. Przyszłam z rewizytą Śliczny masz ogródek i tyle dużych drzew zmieściłaś na tak małej powierzchi. Magiczne lustro fajną robi robotę, a doniczka z rojnikami bardzo mi się podoba. Pozdrawiam

Cześć Marta zapraszam do mikro ogrodu drzewa to tylko tak groźńie wyglądają, a to prawie wszystko szczepione..a i tak..mimo tej ilości ,cienia u mnie jak na lekarstwo bez drzew w ogrodzie..ani rusz
.....a lustro...to..przynam się nieskromnie..bardzo mi siė udało daje cudny efekt
Doniczka..hmmm ulepiona z cementu własnoręcznie
gierczusia 20:36, 21 wrz 2016

AsiaK_Z napisał(a)

No teraz nóż w serce mam wbity, krew się leje po kafelkach A mnie nie będzie, szaty drę

Asiuuuuu to my chyba obie się równocześńie wykrawawimy bo mnie też żal, że Cię nie będzie ja nie wiem , czemu to się tak jakoś szpetnie zawsze składa.. albo Ty nie możesz , albo ja.... ajjjjjjtym razem chyba też bym się nie wybrała, gdyby mnie Jolka nie poRrrwała
Liczę na to ,że kiedyś wreszcie siemmm uda
Ps..przysłać ambulans ??
gierczusia 20:53, 21 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

No to masz Ci powiem gościa!!Chyba bym w portki narobiła spotykając się z taaakim osobnikiem face to face (czy raczej twarzą w ryj
Ale se nie myśl- u mnie wróg przychodzi wieczorami-pamiętasz jak pisałam o pająkach?-zmasowany desant się zaczął-chodząc po domu wieczorem-boję się stawiać stopy. Masakra jakaś!

Ha a żeby to był jeden...najczęściej chodzi cała familia najfajniejsze są te młode co wyglądają jak w pasiakach
Sle tą " twarzą w ryj " to Ci się udało Kasiu sikam po nogach
Desant pająków masz ?? brrrr..też nie lubię...ale jak masz te nasze polskie , to jeszcze spoko..u mnie był nalot tych tygrzyków , po ugryzieniu których można dostać martwicy..to dopiero miałam pietra nooo i pomyśl sobie, że mówi się ,że tam gdzie pająki tam jest kasa... dawaj no parę towarzyszy
gierczusia 20:55, 21 wrz 2016

Sebek napisał(a)
U mnie nieraz mijałem dziki, całe stada... Jednak niemal w puszczy mnie nie dziwią, y Ciebie zaś tak

Noo właśnie Sebek...najlepiej wiesz ,że u mnie..hmmm.... " prawie miasto " a tu dziki
AsiaK_Z 21:10, 21 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Asiuuuuu to my chyba obie się równocześńie wykrawawimy bo mnie też żal, że Cię nie będzie ja nie wiem , czemu to się tak jakoś szpetnie zawsze składa.. albo Ty nie możesz , albo ja.... ajjjjjjtym razem chyba też bym się nie wybrała, gdyby mnie Jolka nie poRrrwała
Liczę na to ,że kiedyś wreszcie siemmm uda
Ps..przysłać ambulans ??

No może się przydać pomoc medyczna