Noo właśnie Ewciuuu , dywan...łażę koło niego jak koło jeża niby koszt wielki nie jest..w zasadzie.. kupowaliśmy deski egzotyczne,żeby to było przyjazdne dla stóp w upał..tymczasem nie jest..a kładac nogę na dywan wczoraj - mimo ,że to plastik fantastik wcale gorzej nie było..tylko desczem się martwię..nie ,że dywan się zniszczy , tylko ,że nasiaknie..echhh
Do jutra muszę podjac decyzję
Kamerę przy lotosie ???? niee noooooo po prostu zorganizujemy miasteczko namiotowe i bėdziecie ppdziwiać lotosa na żywo przez internet..takie tamm badziewo na żywo - to jest to
Z tego bluszczu to naprawdę bardzo się cieszyłam i widzę ,że nie ja jedna lubię ławeczkę więc jeszcze chwilka cierpliwości , plissss
Buuziole goràce
na dywan patrze ...ciekawy wynalazek ...ale napisze tak ..wystarczy mi wycieranie stołów i krzeseł po tej zóltej pylastej mazi z zeszłego tygodnia ...pranie dywanu juz by mnie chyba przerosło
PS. ale musze przyznac ze bardzo fajny wzór ma i pasuje do mebli
Aśkoooo noo ba lacze daja w zestawie z dywanem rozmiar 45
A tak na serio..dywan plastik , więc nic mu nie będzie możesz tytlać do woli no i jeszcze nie wiem czy zostanie.... zobaczymy
Z tymi laciami muzealnymi to sa niezłe jaja. Dla nas to normalność , ale mój młody w weekend majowy był na zamku w Ojcowie i jak zobaczył te kapcie to mało nie padł ze śmiechu - podobno zawsze jak był w zamku to miał małe stópki ( zamki to niekoniecznie nasza miłość ) stàd..był to jego " pierwszy raz " kładliśmy się za śmiechu jak sunàł jak robot
Uhuuummm sosna dała nam wszystkim popalić , z tego co widzę dywan plastik więc chyba karcherem można by go było załatwić bez problemu..wiem jakie sà zalety i wady i dlatego wciàż się waham...bo najgorsze w tym wszytskim jest to ,że też mi się podoba
Noo właśnie pięknie to nazwałaś Gosiu pokój ogrodowy..fiuu, fiuuuu nic tylko lecieć do komfortu i kupować sà też inne wzory ale trn podobał mi się najbardziej
z dywanikiem bardzo fajnie to wygląda z dywanem tylko klopot gdy Was nie ma w domu a nieplanowany deszcz się trafi. Bo tak to można sobie go zwijać i nie ma problemu Tak samo jak z poduchami z mebli