Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Monia81 22:19, 22 maj 2017

O jak fajnie, że zielone się pojawiłodopingu ciąg dalszy
gierczusia 22:22, 22 maj 2017

Ewa777 napisał(a)
Hura! Nasionko rusza Ale emocje

A jak Twój bluszcz?

Ewciu ja pierwsze z rana to do słoika lecem to jest suuuper taki drobiazg a cieszy
Bluszcz...hmmmmm przynajmniej ten od strony ławeczki powoli zaczyna wypuszczać już myślałam ,że z tego nic nie będzie..dobrze ,że Aga z Małej Eleczki mnie zdopingowała ,żeby nie wycinać, bo już prawie miałam sekator w łapce
Ps..ale od strony ogrodu ani jeden bluszcz nie ruszył
gierczusia 22:28, 22 maj 2017

Kasia_CS napisał(a)
O yeah! Rządzisz

A mój perlit leży na poczcie wciąż...

Nooommm cieszem się bardzo
A perltem się nie martw co się odwlecze to nie uciecze zresztà...dziś poniedziałek - poczta już czynna może akuratnie lepisz ??
Pochwal się potem
Buziol
gierczusia 22:31, 22 maj 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Elu, mikro jest MEGA pijjjękny A za nasionko trzymałam i trzymam dalej kciuki. Najważniejsze że cosik zaczyna się dziać

Noo Aasiekkk ja siem martwiem,że bedem musiała połowie ogrodowiska zasiłek płacić bo jak tu pracować trzymajac kciuki ??
A tak na serio dzięki za doping nasionko baaardzo się stara
Ściskam
Ps..ja mam nadzieję ,że w ten miesiac uda mi się fffszytsko ogarnać na cacy :
gierczusia 22:36, 22 maj 2017

Mixtoorka napisał(a)
Aaaa musiałabym sypać do sąsiadów. Jak dobrze, źe wygrywasz te nierówną walkę. Paskudy potrafią być bezlitosne.

LOTOS!Ale będzie piękny!!!

Żałujesz sasiadom niebieskiej wiagryyyy ??? nooo fieszzz , coooo
A tak na poważnie..ja mam nieużytki za płotem , to mogę sobie pozwolić
A z tymi ślimakami to mówię Ci...jedynie w masie kwiecia jest nadzieja że nie zdaża tego przejeść zamin je ukatrupisz offkors
Ja trzymam kcuki za tego lotosa muszę chyba odpukać w niemalowane
Ps...ma być czerwony..hmmmm
gierczusia 22:39, 22 maj 2017

Monia81 napisał(a)
O jak fajnie, że zielone się pojawiłodopingu ciąg dalszy

Naprawdę fajnie Moniu trzeba pamiętać,że jak nasiono pływa to puste jest i można je od razu wyciepać..moje drugie poszlo od razu na dno i tak ma być
Za doping dzięki
Kasia_CS 22:43, 22 maj 2017

Nie lepię jeszcze kochana, ale perlit jest Teraz czekam na cement, bo od teścia miał mi eM przywieżć, ale zapomniał dzisiaj
gierczusia 22:45, 22 maj 2017

Kasia_CS napisał(a)
Nie lepię jeszcze kochana, ale perlit jest Teraz czekam na cement, bo od teścia miał mi eM przywieżć, ale zapomniał dzisiaj

Nooo to ja trzymam kciuki
Sebek 22:47, 22 maj 2017

gierczusia napisał(a)

Sebuś jeszcze z gratkami spokojnie niech ten lotos wypuści fffszytsko co ma wypuścić i niech się rozgości w kastrze i potem można świętować
W Gliwicach byłam i to nawet nie ja jedna była i Madzia Pluszakowa i Jola Lojalna..ale niestety minęłyśmy się..Według mnie było całkiem , całkiem..np..były carexy elata aurea oraz tojeść atropurpurea ( ta co kiedyś " przylazła " z Chelsea Flower ) tak więc..wybór chyba niezgorszy, jak na taki mały kiermaszek
Nie ma porównania z ubiegłoroczna klęskā w Parku Ślaskim..pamiętasz ??

Hahhaa, pamiętam Surfinie mieli ładne wtedy

Luki 22:49, 22 maj 2017

Jesteś agentka z tym Lotosem, ale kibicuję dzielnie

Chciałem się do tych Gliwic wybrać, ale jakoś szkoda mi było czasu, a mam jakąś blokadę zakupową. Dzisiaj byłem w dwóch CO pomijam, że w Białej Podlaskiej, wypakowane po brzegi super krzokami i mimo, że wiele się do mnie szczerzyło to niczego nie przygarnąłem, a teraz ubolewam