Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

elka_ 23:38, 24 maj 2017

Widzę, że u ciebie bardzo kreatywnie, koryto robisz lotosy hodujesz, ogródeczek wymuskany i wątek pełen humoru
Pozdrawiam serdecznie
JulkAd 17:07, 25 maj 2017

gierczusia napisał(a)

Kaśkooo przeca ja pół Polski przeszuklałam za większą kastrą budowlaną
Ale to zaszczytne miano zdecydowanie należy się mojemu eMowi

On ma dokładnie tak jak wspomniany Dobromir rzucam mu temat..on nic nie mówi..dłuuugo nieraz dzień , dwa ..tak jakby temat umarł...a potem ..buch wiesz...ta piłeczka na głowie i ma rozwiązanie .... Ma też babę , która wiecznie mu jakieś czelendże wymyśla

Szkoda, że mojemu piłeczka po głowie nie skacze ...idę czytać dalej, bo mnie te Twoje dwie kasty wciągnęły...

Buziaki zostawiam, nie tłumaczę się bo nie
JulkAd 17:14, 25 maj 2017

gierczusia napisał(a)

Chodzę , ale to chyba niewiele daje w wątku o lotosach wykiełkował komuś po 4 dniach - tylko miał postawione naczynie na ppdłodze z ogrzewaniem podłogowym u mnie właśnie mija 7 dzień..i nasiono jest miękkie , ale nic więcej..ogrzewanie też w większości już się nie włącza..ciężko mi utrzymać wysoką temperturę kiełkowania..
Hmmmm...
Zawsze można kupić nasionko za 8 dych tylko czy ono wykiełkuje ????

Buziol

Termofor mu kup i opatul ...temu nasionku
JulkAd 17:21, 25 maj 2017

I doczytałam, że termofor już nie potrzebny ...korytko mi się podoba, czekam na efekt końcowy
gierczusia 08:10, 26 maj 2017

JulkAd napisał(a)

Szkoda, że mojemu piłeczka po głowie nie skacze ...idę czytać dalej, bo mnie te Twoje dwie kasty wciągnęły...

Buziaki zostawiam, nie tłumaczę się bo nie

Termofor mu kup i opatul ...temu nasionku .. Korytko mi się podoba , czekam na efekt końcowy

Juleczkooo jak ja się cieszę ,że Cię widzę huuuraaaa tłumaczyć siem nie musisz ffcale grunt ,że jesteś zreszta..ja też nie tak dawno byłam na wagarach..po prostu były ciut krótsze od Twoich
Piłeczkę jak najbardziej możemy pożyczyć a nóż zaskoczy ..nooo i masz jeszcze Syna mój młody ma takoe gabaryty ,że gęś wyścigowa jest od niego bardziej wypasiona i zawsze mam opory brać go do jakiś cięższych prac...
Tak jak czytałaś jednemu nasionku nie pomagało niccc, nawet chyba święcona woda by nie dała rady..w komplecie z termoforem..offkurs po prostu puste było drugie wystartowało normalnie
Sprawa korytowa chwilowo się przewleka..muszę kupić specjalnà folié w płynie ,żeby to wyizolować..a w robocie wiecznie coś...dochodzi nam szkoła podsawowa w miejsce gimnazjum , stad ta jazda

Więc niestety..fani koryta muszà uzbroić sié w cierpliwość ale..bedzie , bedzieeee

Ściskam Cię mooocnooo, barddzzzoooo i liczę na jakie spotkanie w czasie wakacyjnym
gierczusia 08:13, 26 maj 2017

elka_ napisał(a)
Widzę, że u ciebie bardzo kreatywnie, koryto robisz lotosy hodujesz, ogródeczek wymuskany i wątek pełen humoru
Pozdrawiam serdecznie

Elcia ja po prostu koffam cosik grzebać , robić..jak nie lalki, to koryto - też mi porównanie..hahhhaaa z tym wymuskaniem to dziekuję , ale dobrze się maskuję ,żeby na fotkach było tylko to co można pokazać najwidoczniej chić trochę mi wyszło
Miło, że zgladnełaś
Ewa777 13:55, 26 maj 2017

Elusiu, jak tam postępy we wzroście nasionka? Pokazuj zdjęcie
Margarete 16:21, 26 maj 2017

Cuda pani, cuda...lotosy, jaszczurki, "niedowidzące" koty...cuda pani, cuda sie tu dzieja
Obejrzałam fotki, kiełkujacego lotosa gratuluje, jest was niewielu posiadaczy tej rosliny tu na O...ty Mariusz, Mała Mi....fiu, fiu
Buziaki!
gierczusia 07:36, 27 maj 2017

BasiaLT napisał(a)
Eluś widzę że twój lotos jest bardziej śledzony niż pierwszy krok człowieka na Księżycu

dookładnie nawet siė zastanawiam czy monitoringu nie założyć
Kacha123 07:42, 27 maj 2017

gierczusia napisał(a)

dookładnie nawet siė zastanawiam czy monitoringu nie założyć

No, nic innego Ci nie pozostaje!