Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Katkak 09:55, 28 maj 2017

Ela dywan bombowy - bierz koniecznie .
gierczusia 09:56, 28 maj 2017

Kasia_CS napisał(a)
z dywanikiem bardzo fajnie to wygląda z dywanem tylko klopot gdy Was nie ma w domu a nieplanowany deszcz się trafi. Bo tak to można sobie go zwijać i nie ma problemu Tak samo jak z poduchami z mebli

Kasiu dywan jest plastkowy , więc może se na niego padać ile kce..nie wyobrażam sobie zwijania dywanu na każdy deszcz..bo w realu będzie stał na nim stolik - nie kładłam go na czas przymierzania i zdjęć , bo może dywan będę zwracać....albo wymieniać na większy

W każdym razie..deszczyk spoko
Ale co mówisz ?? Pasuje ????
Zaraz muszę poleieć do Ciebie zobaczyć jak tam Twoja hypertufa
Buziol
Bea 16:05, 28 maj 2017

Proszę zostawić dywan.
JulkAd 17:55, 28 maj 2017

Dywan fajny, ale ja wygodna jestem, nie chciałoby mi się dodatkowo go trzepać , ale co tam, Ty prace manualne lubisz ...zostaw go
Buziaki , moooocne

ps. jak ustawisz miasteczko namiotowe to przyjadem , nawet z bamboszami albo łapciami jak moja szwagierka mawia
Margarete 22:25, 28 maj 2017

gierczusia napisał(a)

No widzisz Małgoś ,nie dość ,że ogród mikro to jeszcze magiczny a tak na serio..mój kot to norweg..poluje niestety i czasem nas " dokarmia " ale szparki w tarasie sa gęsto i Zuza jak co to myk w szparkę koegzystuja razem już w sumie prawie trzy lata..i liczę na więcej grubas -czytaj mój kot jest przybłęda..normalnie nie zdecydowałabym się na zakup ze względu na ptaki no i Zuzę..ale jak to się mówi : człowiek myśli , Pan Bóg kreśli kot przylazł z lasu zwabiony zapachem kiełbachy z grila więc jest kot i jaszczura
Jeszcze się boję cieszyć tym lotosem...czekam aż zamieszka w kastrze i będzie rósł w ziemi..ale wszytsko jest chyba na dobrej drodze

No widzisz, w każdym przypadku jest jakiś cel...tak miało być żebyś miała kota, pojawił się i jest...czujcie się wybrani bo z kotami jest inaczej niż z psami - to koty wybierają sobie właścicieli i panów a nie odwrotnie
Buziaczki!
Bogdzia 22:49, 28 maj 2017

Mnie sie dywan podoba , bym zostawiła. Lotosik jak do mikro ogrodu
Kasia_CS 23:35, 28 maj 2017

gierczusia napisał(a)

Kasiu dywan jest plastkowy , więc może se na niego padać ile kce..nie wyobrażam sobie zwijania dywanu na każdy deszcz..bo w realu będzie stał na nim stolik - nie kładłam go na czas przymierzania i zdjęć , bo może dywan będę zwracać....albo wymieniać na większy

W każdym razie..deszczyk spoko
Ale co mówisz ?? Pasuje ????
Zaraz muszę poleieć do Ciebie zobaczyć jak tam Twoja hypertufa
Buziol

Pasuje! A z poduchami na kanapach jak sobie radzisz? My "stawiamy" na oparciu kanapy i daje radę jakoś - nie chlapie. Ale my nad sobą mamy balkon sąsiada, więc jest jakaś osłona

Jak moja hypertufa to już wiesz... leży i kwiczy... tzn czeka na kompost
Gocha 13:58, 29 maj 2017

Dywan cudny- wzór pierwsza klasa. Zostaw. Na lotosa urośniętego czekam- że też Ci się chciało tak go od jednej komórki mieć, ja bym nawet nie pomyślała że tak można. A tak to kino darmowe mamy . Buziaki Eluś
gierczusia 20:07, 29 maj 2017

Właśnie wróciłam ze sklepu z dywanani tamten chciałam zamienić na większy, a tu zobaczyłam ..inny wzór i zaś myślę

Wzór chyba ładniejszy, ale tamten chyba pasował lepiej .....aaaaaaa..łoooszalejem

gierczusia 21:56, 02 cze 2017

Nikt nic nie pisze o dywanie , więc sadzę ,że podobnie jak i mnie ten Wam się nie podoba
A teraz tak w podsumowaniu...dywanowy song

Dawno szukałam dywanu na taras..były..na łeście..ale ceeenyyy jak po byku jak wiėc wlazłam na taki dywan w komforcie to wiele się nie zastanawiałam bach i dywan w łapie jak przyjechałam do domu..to..Wam się bardzo podobał mnie też..ale..hmmm..był za mały wiéc następnego dnia ..zaś dywan w łapy i sklepu i mówię: ten za mały potrzebuję większego facet ze stoickim spokojem idzie do innej wymiarowo sterty i szuka w tej całej kupie..dostrzegam..marokański wzór i mówię : to ja wezmę jednak ten i bach go do auta .. To ten na powyższym zdjęciu to był mój wymarzony wzór ale jak go przytaszczyłam, to prawie z płaczem stwierdziłam..że on mi jednak nie pasuje ..więc..no nic..dywan do auta ii ..zaś do sklepu jak mnie te chopy zobaczyli..ludzie..mówię Wam miny mieli..bezcenne i ja mowię ,że tym razem wymiar dobry ale jednak chcę ten stary wzór ryknęli śmiechem, jeden dywan spakowali , drugi zabrali..i tak oto..mam wreszcie wymarzony dywan !! i na dodatek..w odpowiednim wymiarze a chopy z kompfortu majà pewnie moje zdjęcie na zapleczu i rzucajà we mnie rzutkami w wolnych chwilach stówkę mam centralnie na czole
Jutro machnę focię , jak go wreszcie wyłożymy