Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Pluszakowa 22:58, 22 maj 2017

gierczusia napisał(a)

Sebuś jeszcze z gratkami spokojnie niech ten lotos wypuści fffszytsko co ma wypuścić i niech się rozgości w kastrze i potem można świętować
W Gliwicach byłam i to nawet nie ja jedna była i Madzia Pluszakowa i Jola Lojalna..ale niestety minęłyśmy się..Według mnie było całkiem , całkiem..np..były carexy elata aurea oraz tojeść atropurpurea ( ta co kiedyś " przylazła " z Chelsea Flower ) tak więc..wybór chyba niezgorszy, jak na taki mały kiermaszek
Nie ma porównania z ubiegłoroczna klęskā w Parku Ślaskim..pamiętasz ??

A ja po Gliwicach mam niedosyt. Moim zdaniem dość słabo w tym roku. Szczególnie byliny małe, słabo rozrośnięte a ceny jakieś atrakcyjne nie były. I szczyt wszystkiego moja mama kupiła białego migdałka w doniczce, a przy sadzeniu wyszło że kopany z gruntu przed targami.

Kupiłam 5 ostróżek, świecznice, bez eva i buka tricolor
gierczusia 23:09, 22 maj 2017

Sebek napisał(a)

Hahhaa, pamiętam Surfinie mieli ładne wtedy

Sebuuuuś..prosza Ciem tu nic tylko rwać włosy z głowy a Ty se tu pod- śmie-chujki
W Gliwicach można było kupić i surfinie i iglaki i byliny ( np w bylinowym ) i trawy i cebule..naprawdę..całkiem , całkiem
gierczusia 23:15, 22 maj 2017

Luki napisał(a)
Jesteś agentka z tym Lotosem, ale kibicuję dzielnie

Chciałem się do tych Gliwic wybrać, ale jakoś szkoda mi było czasu, a mam jakąś blokadę zakupową. Dzisiaj byłem w dwóch CO pomijam, że w Białej Podlaskiej, wypakowane po brzegi super krzokami i mimo, że wiele się do mnie szczerzyło to niczego nie przygarnąłem, a teraz ubolewam

Łukaszzz..jerumbollll..czy mam przyjechać Ciem odtransportować do lazarytu ??alboooo.... czy przygotować Ci herbatkę z sokiem malinowym , tudzież nalewkę malinowā własnej roboty no bo przekonana jestem ,że niedomagasz..skoro..NICCCC nie kupiłeś w CO
Buziol
Ps..a co robiłeś..hmmmm..w Białej Podlaskiej ???
Ps2 za członkostwo w klubie kibica oboje z lotosem dziękujemy
gierczusia 23:19, 22 maj 2017

Pluszakowa napisał(a)

A ja po Gliwicach mam niedosyt. Moim zdaniem dość słabo w tym roku. Szczególnie byliny małe, słabo rozrośnięte a ceny jakieś atrakcyjne nie były. I szczyt wszystkiego moja mama kupiła białego migdałka w doniczce, a przy sadzeniu wyszło że kopany z gruntu przed targami.

Kupiłam 5 ostróżek, świecznice, bez eva i buka tricolor

Madziu ja nie mam porównania z ubiegłym rokiem..ale wiesz co ?? Następnym razem możesz się wybrać do Parku Ślàskiego na wystawę - co to się z niej teraz z Sebkiem nabijamy gwarantuję..że potem jadac do Gliwic będzies w pełni usatysfakcjonowana
A widzę..że jednak cośtam wyhaczyłaś
Bez eva wyciepałam w ubiegłym roku..echhhh...złoßliwość rzeczy martwych..patrz...miałabyś gratisa
Ściskam i w sumie..dzięki za info bez Ciebie nie miałabym pojęcia ,że to właśnie " ten weekend "
gierczusia 06:48, 23 maj 2017

Lotosowy song

Nie mieścim siem jużw słoiku

I wciaż coś wypuszczam

Buziole kibice dzięki za wsparcie brawo Wy
BasiaLT 10:29, 23 maj 2017

Eluś widzę że twój lotos jest bardziej śledzony niż pierwszy krok człowieka na Księżycu
kasja83 10:34, 23 maj 2017

gierczusia napisał(a)
Lotosowy song

Nie mieścim siem jużw słoiku

I wciaż coś wypuszczam

Buziole kibice dzięki za wsparcie brawo Wy

Ludzie co za siła życia!!
Luki 18:28, 23 maj 2017

gierczusia napisał(a)

Łukaszzz..jerumbollll..czy mam przyjechać Ciem odtransportować do lazarytu ??alboooo.... czy przygotować Ci herbatkę z sokiem malinowym , tudzież nalewkę malinowā własnej roboty no bo przekonana jestem ,że niedomagasz..skoro..NICCCC nie kupiłeś w CO
Buziol
Ps..a co robiłeś..hmmmm..w Białej Podlaskiej ???
Ps2 za członkostwo w klubie kibica oboje z lotosem dziękujemy

Herbatka z sokiem malinowy jest bardzo kusząca doskwiera mi zbyt dużo miejsca do sadzenia i nie wiem już sam czym te miejsca zapełnić i taki problem zakupowy mam
Wiesz bliskie kontakty ze wschodem nawiązuję u ruskich pod płotem już byłem a serio to praca
Ewa777 19:51, 23 maj 2017

Lotos idzie jak burza Ale przy takim silnym dopingu to nic dziwnego
Fajnie, że chociaż z przodu bluszczyk odbija. Może ten z tyłu też zacznie. Poczekaj trochę
m_gocha 12:12, 24 maj 2017

No lotosik spisuje się na medal
Pisałaś, wyeksmitowałaś ze swojego ogrodu bez Eva... Dlaczego? Czy był kłopotliwy?
Pytam, bo coraz intensywniej mu się przyglądam
A ja niestety mam mocno ograniczony areał ogrodu