Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 22:00, 02 cze 2017

Gocha napisał(a)
Dywan cudny- wzór pierwsza klasa. Zostaw. Na lotosa urośniętego czekam- że też Ci się chciało tak go od jednej komórki mieć, ja bym nawet nie pomyślała że tak można. A tak to kino darmowe mamy . Buziaki Eluś

O akcji dywan napisałam posta, bo jest co się uśmiać w każdym razie ..dywan kupiony czeka na rozłożebie
Ja też czekam na tego lotosa..za moment zrobię jakàś relację , co tam z nim..
Ja z natury..lekko leniwa jestem i uwierz..gdyby możn go było kupić rozrośniętego , to może bym i skorzystała..ale niestety...wtedy odezwała się we mnie natura " zosi - samosi " no i stwierdziłam ,że spróbuję to jest niesamowite ,że się udało )
Buziole
gierczusia 22:07, 02 cze 2017

Kasia_CS napisał(a)

A z poduchami na kanapach jak sobie radzisz? My "stawiamy" na oparciu kanapy i daje radę jakoś - nie chlapie. Ale my nad sobą mamy balkon sąsiada, więc jest jakaś osłona

Jak moja hypertufa to już wiesz... leży i kwiczy... tzn czeka na kompost

Z tymi poduchami to zawsze jazda kiedyś zostawialiśmy , ale po tym jak sàsiadowi zaiwanili cały komplet to strach blady padł na osiedle niby zamykane ,a le my jesteśmy od zewnętrznego obrzeża ..no i co tu dużo mówić..tak więc poduchy wędrujà codziennie do i z garażu..echhhh..

Ciekawe czy kompost już jest ja kupiłam w worku tak po prostu
gierczusia 22:08, 02 cze 2017

Bogdzia napisał(a)
Mnie sie dywan podoba , bym zostawiła. Lotosik jak do mikro ogrodu

Zostawiłam Bogdziu mikro lotosik ciekawe co z niego wyrośnie ??
gierczusia 22:13, 02 cze 2017

Margarete napisał(a)

No widzisz, w każdym przypadku jest jakiś cel...tak miało być żebyś miała kota, pojawił się i jest...czujcie się wybrani bo z kotami jest inaczej niż z psami - to koty wybierają sobie właścicieli i panów a nie odwrotnie
Buziaczki!

Małgoś ja od dziecka chciałam mieć kota..ale najpierw rodzice nie..bo to blok itepe..potem sama mieszkałam , dużo pracowałam..kota nie kupię , bo co sam będzie siedział ?? potem eMuś nie chciał...no właśnie ..nie chciał ale jak nasz grubas przyszedł do nas to eMusia pierwszego " kupił" jak jechałam z nim do veta sprawdzić czy ma czipa, albo czy ktoś nie zgłosił zaginięcia to eMuś prawie płakał..ale czipa nie było ,,kota nikt nie szukał..no i teraz mieszka u nas
gierczusia 22:17, 02 cze 2017

JulkAd napisał(a)
Dywan fajny, ale ja wygodna jestem, nie chciałoby mi się dodatkowo go trzepać , ale co tam, Ty prace manualne lubisz ...zostaw go
Buziaki , moooocne

ps. jak ustawisz miasteczko namiotowe to przyjadem , nawet z bamboszami albo łapciami jak moja szwagierka mawia

Juleeczkooo jakie trzepanie??? jak co..to kercher będzie i już zobaczymy..jak to się sprawdzi..majàtku dywan nie kosztował, więc stwierdziłam ,że spróbujemy..a taras..jakoś zupełnie inaczej wyglàda

Możesz przyjechać i bez miasteczka namiotowego gdziesik Ciem upchniemy, boś malusio bambosze się znajdà na wyposażeniu lepiej zabierz pidżamę cobyś na golasa spać nie musiała
Buuuziole goraceeeee
Żyjes tam jeszcze przed tym końcem roku ??
gierczusia 22:18, 02 cze 2017

Bea napisał(a)
Proszę zostawić dywan.

Koffam Ciem Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem
gierczusia 22:19, 02 cze 2017

Katkak napisał(a)
Ela dywan bombowy - bierz koniecznie .

Melduję ,że wzięłam
A cała historia jest opisana w dywanowym songu
gierczusia 22:27, 02 cze 2017

Lotosowy song czyli relacja z życia lotosa
Jest już duży..to znaczy..w porównaniu do nasionka ma już dwa liście i trzeci zawiàzek..no i sporo korzeni zgodnie z tym co czytałam na watku lotosowym konieczne jest przesadzenie do ziemi , bo substancje odżywcze w nasionku się kończà..tak więc..nadejszła wiekopomna chwila , aby przenieść się do ziemi sadzawka jeszcze nie gotowa , bo sà problemy z uszczelnieniem.. Ale..od czego sà słoiki ???

Sebek 22:31, 02 cze 2017

Dywan w Dzwony marokanskie miałem nabyć, ale po półrocznej ekscytacji minęła mi ochota
To specjalny dywan na tarasy, co nie?

Uwierz mi, ze take wymiany to jeszcze nic. Gorzej jak Ci ktos przyjdzie trzy minuty przed zamknieciem, gdzie masz uzupełnione wszystkie dokumenty, zmierzy pół sklepu i bierze Tshirt także nie licz, ze będziesz immenantna częścią przerwy pracowniczej w tymże sklepie
gierczusia 22:40, 02 cze 2017

Sebek napisał(a)
Dywan w Dzwony marokanskie miałem nabyć, ale po półrocznej ekscytacji minęła mi ochota
To specjalny dywan na tarasy, co nie?

Uwierz mi, ze take wymiany to jeszcze nic. Gorzej jak Ci ktos przyjdzie trzy minuty przed zamknieciem, gdzie masz uzupełnione wszystkie dokumenty, zmierzy pół sklepu i bierze Tshirt także nie licz, ze będziesz immenantna częścią przerwy pracowniczej w tymże sklepie

Ten wzór marokański jest cudny , ale bardzo intensywny..tak więc zdecydowałam się na pierwotny geometryczny wzór..mam nadzieję ,że będzie okej no niby specjalny na taras..zobaczymy , jak to wyjdzie w realu i jak się sprawdzi..w każdym razie..przytulność na tarasie robi, to fakt

Załamałeś mnie to nie rzucajà we mnie lotkami ??? naprawdęę???
Ps..ludzie to za grosz czasem wyczucia nie majà ?? No nie ??