Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Warmia 20:45, 01 sie 2017

I pięknie Eluś
AsiaK_Z 20:47, 01 sie 2017

A te żarówy, to chyba nowość Elaaaa mniodzio u Cię
gierczusia 20:53, 01 sie 2017

: Dziewczynyyyyyy Śląsk wita Poznań seerdecznie ale macie cudne awatarki aż mi się miska raduje
żarówki serio nowe, nie mogę się nimi nacieszyć , bo oświetlenie w mikro to jeszcze przyszłość ale one dają tekie..delikatniutkie światło
Ściskam Was mocno łobie
Asiu staram się bezustannie i wreszcie to zaczyna powolusiu wyglądać tak jakbym kciała

Martuś za Twoim instruktażem łapałam " to" podwieczorne światło ... pierwszy raz fotografowałam o tej porze dziękuję
Warmia 21:12, 01 sie 2017

Wieczorne i popołudniowe światło lubię najbardziej, bo jest delikatne i ciepłe.
JulkAd 17:58, 02 sie 2017

gierczusia napisał(a)
A teraz rzut oko na mikro ogród w pełni lata .. Afrykańskiego

Ela piękny masz ten swój mikro ...ja siedzę na swoim tarasiku z kawusią rano, ale do 10 najwyżej...później już się nie da ...Afryka to chyba przy tych temperaturach to pikuś
Już po wakacyjnych wyjazdach?...czy nadal czekasz na wolne swojego Chopa?
Buziaki
gierczusia 23:27, 02 sie 2017

Warmia napisał(a)
Wieczorne i popołudniowe światło lubię najbardziej, bo jest delikatne i ciepłe.

Ja już teraz to wiem ale to Ty mnie tego nauczyłaś .. Ja przeważnie fotografowałam o świcie
Ale jak to mówią..człek przez całe życie się uczy i gooopim umiera
gierczusia 12:59, 03 sie 2017

JulkAd napisał(a)

Ela piękny masz ten swój mikro ...ja siedzę na swoim tarasiku z kawusią rano, ale do 10 najwyżej...później już się nie da ...Afryka to chyba przy tych temperaturach to pikuś
Już po wakacyjnych wyjazdach?...czy nadal czekasz na wolne swojego Chopa?
Buziaki

Juleczko walczę ńieustannie, aby mikro piękniał wiele się zmieniło w tym roku, kompostownik i oczko...echhh..tony potu i ful czasu ale..warto było teraz czekam na lotosa, bo dalej strajkuje
U mnie niestety też patelnia na tarasie...parasol nie pomaga ani ociupinkę teraz zazdraszczam tym co mają taras pod dachem..to chyba jedyna szansa na chłodek..bryła budynku..bo wszytsko inne wymięka
Moje wakacje jeszcze sié zaczęły..tak na dobre , fieszzz ale może cośtam się uda z tym chłopowym urlopem pokombinowac..24 juž mam poprawki, więc muszę być było stawiać tyle jedynek ?? byłoooo ??
Ściskam mocno bardzo, wypoczynku Ci życzę Kochana i ładujmy tr baterie..będą nam chyba w tym roku baardzo potrzebne
BasiaLT 13:35, 03 sie 2017

No właśnie... nastawiałaś jedynek i tylko sobie narobiłaś roboty bo uczniowie i tak to mają w nosie.
Sebek 14:11, 03 sie 2017

Figa urosła, a santolina nie da rady?

Przy tych upałach to będziemy nieługo tylko zioła hodować - suszone

Bazylię, oregano - żeby nie było!
gierczusia 16:35, 03 sie 2017

BasiaLT napisał(a)
No właśnie... nastawiałaś jedynek i tylko sobie narobiłaś roboty bo uczniowie i tak to mają w nosie.

noo masz babo placek jak tu uczyć bez jedynek ???.. I to jeszcze sportowców
Postawiłam zaledwie 4 jedynki...to na 100 uczniów chyba nieźle ?? ale przepytać ich trzeba..no nie ma mocnych może to czego nie zrobili w roku szkolnym zrobili w wakacje ??.. nie wiem, zobaczy się