: Dziewczynyyyyyy Śląsk wita Poznań seerdecznie ale macie cudne awatarki aż mi się miska raduje żarówki serio nowe, nie mogę się nimi nacieszyć , bo oświetlenie w mikro to jeszcze przyszłość ale one dają tekie..delikatniutkie światło
Ściskam Was mocno łobie Asiu staram się bezustannie i wreszcie to zaczyna powolusiu wyglądać tak jakbym kciała
Martuś za Twoim instruktażem łapałam " to" podwieczorne światło ... pierwszy raz fotografowałam o tej porze dziękuję
Ela piękny masz ten swój mikro ...ja siedzę na swoim tarasiku z kawusią rano, ale do 10 najwyżej...później już się nie da ...Afryka to chyba przy tych temperaturach to pikuś
Już po wakacyjnych wyjazdach?...czy nadal czekasz na wolne swojego Chopa?
Buziaki
Ja już teraz to wiem ale to Ty mnie tego nauczyłaś .. Ja przeważnie fotografowałam o świcie
Ale jak to mówią..człek przez całe życie się uczy i gooopim umiera
Juleczko walczę ńieustannie, aby mikro piękniał wiele się zmieniło w tym roku, kompostownik i oczko...echhh..tony potu i ful czasu ale..warto było teraz czekam na lotosa, bo dalej strajkuje
U mnie niestety też patelnia na tarasie...parasol nie pomaga ani ociupinkę teraz zazdraszczam tym co mają taras pod dachem..to chyba jedyna szansa na chłodek..bryła budynku..bo wszytsko inne wymięka
Moje wakacje jeszcze sié zaczęły..tak na dobre , fieszzz ale może cośtam się uda z tym chłopowym urlopem pokombinowac..24 juž mam poprawki, więc muszę być było stawiać tyle jedynek ?? byłoooo ??
Ściskam mocno bardzo, wypoczynku Ci życzę Kochana i ładujmy tr baterie..będą nam chyba w tym roku baardzo potrzebne
noo masz babo placek jak tu uczyć bez jedynek ???.. I to jeszcze sportowców
Postawiłam zaledwie 4 jedynki...to na 100 uczniów chyba nieźle ?? ale przepytać ich trzeba..no nie ma mocnych może to czego nie zrobili w roku szkolnym zrobili w wakacje ??.. nie wiem, zobaczy się