Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 08:44, 18 lip 2017

Gocha napisał(a)
Elu ławeczka prześliczna i to moje niedościgłe marzenie. Podziwiam walkę o lotosa- Ty to taka charakterna babka śląska jednak jesteś. Ja to bym już dawno ciepnełą tego lotosika za płot. Jeżówki z Red Baronem cudnie dopasowane. Baw się dobrze u Małej Mi.Buziaki

Gosiu jaki fajny nowy awtarek..suuper
Ławeczka..widzę ,że skradła Wasze serducha podobnie jak mnie...też zabierałam się do tego około roku...ale wiesz...Poznań , kwota niemała, kupujesz kota w worku i jescze nie wiesz tak do końca czy przetrwa zimę niby sprzedawca mówi ,że tak...aaale..czegóżtam sprzedawca nie powie ,żeby sprzedać...echhhh..ale muszę przyznać ,że pan Michał sprawił się super, lawka dojechała sprawie , bez jakiśtam wad, zostałam przekolona co do ewentualnej i możliwej ( a nie obowiązkowej ) pielęgnacji tak że super
Nie poddam się z lotosem ani myślę a ja nie do końca Ślązaczka..bo korzenie i w okolicach Lublina mam ... w 25%
Buuuziol
gierczusia 08:50, 18 lip 2017

Monia81 napisał(a)
No to nadrobiłam cud ławeczkę zobaczyłam, model koci superowy, mojemu się marzył taki norweg, a skończyło się na dwóch europejczykach dachowycha red baron z jeżówkami wymiata pozdrawiam...

Moooniu też nadganiasz ?? to tak jak ja...wiecznie w niedoczasie mimo ,że wakacje mam
Ławeczka miała moment niefotogeniczności , bo bluszcze przemarzły , stąd konieczna była przerwa w foceniu- techniczna
Norwega serdecznie polecam, może jeszcze się skusisz ?? jest pogodny, lubi ludzkie towarzystwo, czasem cosik do jedzenia przyniesie, kocha przestrzeń..nie wyobrażam sobie trzymać go w domu..w jego oczach aż widać tą ciągotę kiedy chce wyjść ..zresztą...europejskie dachowce też są urocze...aaa...i ak kcesz podnieść europejczyka ,to nie masz problemu ,że musisz dzwigać 7 kilo kota
Mala_Mi 09:30, 18 lip 2017

gierczusia napisał(a)

Ewciu ciężko zrobić fajne fotki , jak ogród zachmurzony i słońca brak...ale dzięki za miłe słowo
Ławeczka..hmmmm też ją kofffam tylko...bez tych bluszczy to już nie jest to samo może za rok całkowicie się już zregenerują bo nie dośč ,że mróz to jeszcze te czarne mendy
Co do spotkania było suuper jak zwykle a mam nadzieję ,że i nam się uda w tym roku
Buziol Ewciu

Feeeeee .. śmierć plaskata była????
Sebek 09:49, 18 lip 2017

Aaaa to o tej orgii mówiłaś
gierczusia 17:35, 18 lip 2017

Mala_Mi napisał(a)

Feeeeee .. śmierć plaskata była????

Nooo ,ba nawet poczwórna a to był ich ostatni seks w życiu
gierczusia 17:36, 18 lip 2017

Sebek napisał(a)
Aaaa to o tej orgii mówiłaś

... Zabij , nie pamiętam dyskusji o orgiach , ale już...niech będzie
gierczusia 17:38, 18 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Fajne plecy Dziewczynki

Noo czekaj zaraz Ci front pokażę

Anka jak już pakowała tą folią na rolce to siem tak zafiksowała, że zaklejała fffszytsko

Urszulla 17:44, 18 lip 2017

gierczusia napisał(a)

Uhhuuummm od momentu kiedy mam falkę red baronową , to wręcz go uwielbiam jeszcze z tymi jeżówkami fajnie mi się zgrał
Masz kłopoty ,żeby go utrzymać u siebie ?? Serio ???.. ale ,że co ?? wymarza, rosnąć nie chce ???? U mńie tylko w tym roku kilka kęp wymarzło, no ale jaka była wiosna to wszyscy wiemy, a one były świeżo nasadzone...no i mam problem z utrzymaniem zwięzłości kępy bo uwielbia się rozłazić..a tak poza tym...bezproblemowo..nawet jej na zimę nie okrywam
Buziol Ulka jak biegną wakacje ??

Miałam 3 lata temu. Padły. W zeszłym roku kupiłam ale też połowicznie przeżyły zimę.
Pozdrawiam leci jakoś pod górkę.
gierczusia 17:46, 18 lip 2017

BasiaLT napisał(a)
Lotosik faktycznie zacny. Fajnie że udało ci się z Anią spotkać, sponton zawsze najbardziej wychodzi.

Zacny subtelnie powiedziane prawdziwy potttfór w porównaniu z moim żeby mój był choć połową tego to mi już wystarczy super się cieszę ze spotkania ono już takie spontaniczne do końca nie bylo czekałam kiedy kolega pojedzie do Rzeszowa i besczelnie go wykorzystałam
gierczusia 17:48, 18 lip 2017

Urszulla napisał(a)

Miałam 3 lata temu. Padły. W zeszłym roku kupiłam ale też połowicznie przeżyły zimę.
Pozdrawiam leci jakoś pod górkę.

Patrz Ulka przecież aż tak daleko od siebie nie mieszkamy...a jednak..nooo ..Ty już mieszkasz w górach może to jest to
Dobrze ,że jakoś leci , nawet pod górę trzymam kciuki żeby było z górki