Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

AsiaK_Z 17:58, 18 lip 2017

gierczusia napisał(a)

Noo czekaj zaraz Ci front pokażę

Anka jak już pakowała tą folią na rolce to siem tak zafiksowała, że zaklejała fffszytsko

No pięknie nie powiem, ale taką Anię też bym chciała sobie posadzić w ogrodzie
Mala_Mi 21:59, 18 lip 2017

To masz front. Mój chłop to ani rabaty nie umie zfocić ani kobiet.. lepszej foty nie ma Kulki wyszły małe, a ja wielka tzn szeroka Wszytko przekłamane

Dziś stukam w klawiaturę i zapomniałam o szklarni..chyba tam pomidory już na ziemi leżą

Domek -prezent czeka na wolniejszy czas co by go godnie wyeksponować.

I ogród dostał najwyższą pochwałę i to z Twoich ust.. że w nim jest spokój.. wreszcie chyba trochę się uładził Nie drażni już tak bardzo jak kiedyś.. kolory kolorami, ale nie drażni jak kiedyś..

Buziak wielki za wszytko.. przede wszystkim za wyrozumiałość.. aaa i macie ochrzan od sąsiadki.. zorganizowali dla młodzieży kupa atrakcji młodzieżowych a ja oczywiście zapomniałam odwołać akcję.. do 24 nie udało mi się odpowiedzieć nawet na wszystkie maile z wczorajszego dnia.. a kiedy pracować.. Ten matriks mnie wykończy nerwowo..
Mala_Mi 22:00, 18 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)

No pięknie nie powiem, ale taką Anię też bym chciała sobie posadzić w ogrodzie

Ha, ha, ha.......
AsiaK_Z 22:08, 18 lip 2017

Obie w "miłosnych" koszulkach, ale zgrany team uffffielbiam Was
Mala_Mi 23:09, 18 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Obie w "miłosnych" koszulkach, ale zgrany team uffffielbiam Was

Ha, ha, ha.. i zupełnie przypadkiem. Dopiero zobaczyłam po Twoim wpisie.. jestem bystra jak przysłowiowa woda w klozecie
Ale w życiu są ludziska których nie znamy, a kochamy od pierwszego wejrzenia.. Gierczusia trudno nie kofać

Lecę z fotą do siebie.. dobra eM może się nie popisał, ale koszulki są de best
BasiaLT 08:40, 19 lip 2017

Uśmiałam się jak nie wiem z waszych wpisów
gierczusia 10:29, 19 lip 2017

Gooopio mi ,że sąsiadce kłopotu narobiłam, ale jak sama ma fffariata w takim wieku to zrozumie " koncepcje " nastolatka..echhhh
Dziękujé za dobre słowo, aż mi się cieplo na serduchu zrobiło
A koszulki..nooo nie dwie baby, a przepraszam..3 baby i jeden chop żaden nie zauważył...caaalusi dzień no koniec świata Asi do tego było trza
Buuuziole
abiko 10:49, 19 lip 2017

To się dobrałyście Fajne spotkanie, Ania jak zwykle szalona.. musi się sklonować , też bym ją posadziła
JulkAd 18:21, 19 lip 2017

Elu fajne spotkanko , u Ani to kopę lat nie byłam, muszę odwiedzić koniecznie, ale cieszę się, że przynajmniej Was wirtualnie widzę
danuta_szwajcer 20:40, 19 lip 2017

gierczusia napisał(a)
Dziś swoje dwie minuty będzie miała moja ławeczka
Bluszcz niestety jeszcze do końca się nie zregenerował , ale jestem dobrej myśli dzięki tym wszytskim co mnie odwiedli od pomysłu wykarczowania go do gołej ziemi ..achh...człek to czasem koncepcje ma

Tak więc zapraszam do mikro przedogródka

Bardzo klimatyczne miejsce, jak w angielskich ogrodach, red baron z jeżówkami super, no miło Was widzieć z Anią, fajną wycieczke miałas, ogród zapewne zachwyca no i Ania super, najlepiej tak spontanicznie Pozdrawiam