Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 23:17, 19 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)

No pięknie nie powiem, ale taką Anię też bym chciała sobie posadzić w ogrodzie

Ja myślę ,że byłoby wiecej chętnych więc jak nic trzeba urządzić reglamentację jak w peerelu albo kartki , albo zapisy, albo..w kolejkę sié ustawić

Mała Mi napisała
ha, ha, ha....

Nooo ,teraz to ja już jestem pewna ,że Anka nie kce być posadzona .. no chyba ..że przy pięknie nakrytym stole z obiadem

Abiko napisała
To się dobrałyście Fajne spotkanie, Ania jak zwykle szalona.. musi się sklonować , też bym ją posadziła

Pewnikiem już doczytałaś ,że my przez calusi dzień się nie zorientowałyśmy, że my obie " miłosne "
A do Anki kolejkę proponuję tak chyba będzie najlepiej alboooo..objazdówkę Jej zorganizujemy
gierczusia 23:23, 19 lip 2017

JulkAd napisał(a)
Elu fajne spotkanko , u Ani to kopę lat nie byłam, muszę odwiedzić koniecznie, ale cieszę się, że przynajmniej Was wirtualnie widzę

Juleczko to było..czyste wykorzystanie okazji i suuuperowo się udało , mimo ,że Ania zarobiona na maxa
My też chętnie byśmy Cię zobaczyly...na Śląsk nie kcesz sobie wycieczki zrobić ?? myśl..wakacje som
gierczusia 23:29, 19 lip 2017

Danuta Szwajcer napisała
Bardzo klimatyczne miejsce, jak w angielskich ogrodach, red baron z jeżówkami super, no miło Was widzieć z Anią, fajną wycieczke miałas, ogród zapewne zachwyca no i Ania super, najlepiej tak spontanicznie Pozdrawiam

Jak w angielskich ogrodach ??? choć odrobinkę tak jest ????? to suuuper bardzo się starałam ,żeby tak wyszło..domy też nie są nowoczesne tylko w stylu raczej retro więc pasuje
Bardzo się cieszę ,że sié do Anki wybrałam jeden cudowny szalllony dzień pełen nieoczekiwanych prezentów , przyjemności , cudownych ludzi...herbaty z macierzanką lodów u pasierba....aaaaa....laseczki z lawendy, zamek....no po prostu szał ciał
Buziole Danuś
Mala_Mi 16:05, 27 lip 2017

Ten stół to jest super pomysł
Ewa777 16:30, 27 lip 2017

A ja dopiero dziś zobaczyłam zdjęcia ze spotkania z Małą Mi.
Jak mi to umknęło? Nie wiem
kasja83 13:48, 28 lip 2017

Mala_Mi napisał(a)
To masz front. Mój chłop to ani rabaty nie umie zfocić ani kobiet.. lepszej foty nie ma Kulki wyszły małe, a ja wielka tzn szeroka Wszytko przekłamane

Dziś stukam w klawiaturę i zapomniałam o szklarni..chyba tam pomidory już na ziemi leżą

Domek -prezent czeka na wolniejszy czas co by go godnie wyeksponować.

I ogród dostał najwyższą pochwałę i to z Twoich ust.. że w nim jest spokój.. wreszcie chyba trochę się uładził Nie drażni już tak bardzo jak kiedyś.. kolory kolorami, ale nie drażni jak kiedyś..

Buziak wielki za wszytko.. przede wszystkim za wyrozumiałość.. aaa i macie ochrzan od sąsiadki.. zorganizowali dla młodzieży kupa atrakcji młodzieżowych a ja oczywiście zapomniałam odwołać akcję.. do 24 nie udało mi się odpowiedzieć nawet na wszystkie maile z wczorajszego dnia.. a kiedy pracować.. Ten matriks mnie wykończy nerwowo..

Wariatki...ja nie wiem co chcecie od foty. Zacna przecież
gierczusia 20:15, 01 sie 2017

Mala_Mi napisał(a)
Ten stół to jest super pomysł

Anulka zawsze stół i to pełny to jest jedna z najwiėkszych atrakcji życiowych myślę ,że nie tylko dla mnie tak że na śląski obiod z roladą , kluskami i modrą kapustą zawsze zapraszam ..teraz już wiem, że tą drogę można przebyć przez 2 godzinki
gierczusia 20:16, 01 sie 2017

Ewa777 napisał(a)
A ja dopiero dziś zobaczyłam zdjęcia ze spotkania z Małą Mi.
Jak mi to umknęło? Nie wiem

Ajjj Ewciu tyle rzeczy siė dzieje wkoło ,że czasem coś umyka...takkkk , po prostu
gierczusia 20:18, 01 sie 2017

kasja83 napisał(a)

Wariatki...ja nie wiem co chcecie od foty. Zacna przecież

Fota zacna no bo kobitki na niej zacne
gierczusia 20:40, 01 sie 2017

A teraz rzut oko na mikro ogród w pełni lata .. Afrykańskiego
Nie wiedziałam mże ta perovskia to jest taka zażarta bestia nic jej nie groźne..upał , mało wody..i kffitnie jak szalllona
Santolina z matroną prezentuje się chyba całkiem , całkiem ciekawe czy przetrwa zimęmacie jakieś došwiadczenie ??
.
Noo i takie tammmm

A teraz fotka mojego ostatniego nabytku..to prezent od cudownych ogrodowiczan na dodatek solarny, więc problem prądu na rabacie odpada suupi