Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Johanka77 20:45, 21 cze 2020

jolanka napisał(a)

A tutaj właśnie widzę, że czerwoną różę też można oswoić.
Że jakby ją tak elegancko wkomponować w inne fioletowo-różowe kfiottki, to ujdzie w (ich) tłumie
Oczywiście wiadomo o co mi chodzi
W tym tłumie jest wręcz porządana...
galgAsia 20:45, 21 cze 2020

Łooooj... Nie tracę nadziei, że uda mi się w tym roku odwiedzić ogród i jego Twórczynię Pięknie, po prostu pięknie Jolu, dzięki za relację
Mary 20:51, 21 cze 2020

jolanka napisał(a)

Ania,
Chcesz sprzedać tylko grill czy całą działkę.
Sugeruję odwrócić tę tabliczkę, żeby z zewnątrz było widać.
Mary 20:56, 21 cze 2020

jolanka napisał(a)

Najniższa żółta roślina. Co to jest?
April 20:58, 21 cze 2020

Mary napisał(a)

Ania,
Chcesz sprzedać tylko grill czy całą działkę.
Sugeruję odwrócić tę tabliczkę, żeby z zewnątrz było widać.

Ta tabliczka to na działce obok, jest do sprzedania. Kupujesz? Takie towarzystwo mieć to marzenie
Mary 21:08, 21 cze 2020

April napisał(a)

Ta tabliczka to na działce obok, jest do sprzedania. Kupujesz? Takie towarzystwo mieć to marzenie

Kupię i będę stać i zaglądać do środka jak ta tabliczka.
April 21:10, 21 cze 2020

TAR 21:16, 21 cze 2020

Ania, bosko. Moze i lepiej, ze nie moglam na zywo popodziwiac, żyly bylyby juz otwarte Ale wiedzac jakie masz tam warunki to po zdjeciach widac ile tam pracy jest wlozone, szacun. Bardzo lubie ogladac Wasze ogrody. Widze ile jeszcze pracy przede mna i chce mierzyc wyzej, wlasnie do takich cacuszek a nie miec tylko trawy z tujami. Dzieki za inspiracje i za motywacje
Gruszka_na_w... 21:36, 21 cze 2020

Mnie wciąż miękną nogi na widok tego ceglanego murku w warzywniku i zakątka z hamakami. Świetnie optycznie powiększony ogród. Zapłocie idealnie łączy się z wnętrzem. No i ten zapożyczony krajobraz. Marzenie.
Dzięki Jolanko za zdjęcia.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
inka74 21:40, 21 cze 2020

Dziewczyny Kochane, jak to dobrze było się spotkać z wami jeszcze w tak cudnych okolicznościach przyrody. Aniu, ogród zachwyca. Uwielbiam go!!! Nie będę kaleczyć fotami z telefonu bo ja tym razem skupiłam się na detalach i połączeniach. Zostawiam na pamiątkę.