Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

MiraR 08:57, 17 lip 2015

Iwk4 napisał(a)
Hm, ciekawostka. Cos testowałam. 174 kliknięcia na stronach mojego wątku przez ostatnią godzinę, 726 kliknięć przez dobę i żadnego wpisu. Dziś wieczorem prowadziłam monolog. Dobrze, że za pomocą pisma obrazkowego.

Ja jestem prawie codziennie bo od Twojego wątku zaczynam przegląd forum bo jakże by mogło być inaczej ale nie zawsze się wpisuję No proszę fajny ogród to ile wejść i zdjęcia i porady i pomocne linki i fajne dyskusje o roślinach,dużo można się u Ciebie nauczyć więc kliknięć duuuuuuuuużo I super,o to chodzi
A co tam planujecie porobić w ogrodzie przez weekend? E-musia będziesz mieć w domku?
Miłego dnia
ana_art 09:08, 17 lip 2015

Iwonko ja nie matematyczna jestem i nigdy nie zwracałam uwagi na te cyferki, do momentu aż pewna osoba mnie uświadomiła... Jak zaczęłam się temu przyglądać toooo się przeraziłam... rozmawiałyśmy o tym w Pęchcinie Na dzień dzisiejszy mam ponad 3 miliony wyświetleń i niespełna 20tyś wypowiedzi.
Do Ciebie zaglądam zawsze pomimo że nie zawsze sie wypowiadam, ale kibicuje
rzulieta 09:12, 17 lip 2015

Bo tak to wyglada jak masz piekny ogrod Iwonko ze nie ma jak doradzać, bo juz z Ciebie niezla ogrodniczka ja też oglądam codziennie ale nie zostawiam wpisu
Mala_Mi 09:39, 17 lip 2015

Żółte róże i lawenda.. pięknie to wygląda.
Ognista jest ognista.. i taka miała być.
Pasikonik na róży zaprał się łapkami i mówi "to moje".

Leciałam pismo obrazkowe.. al czytam ,że zastanawia Cię ilość wpisów do ilości wyświetleń.. Większość to ludzie co szukają inspiracji, informacji..oni wpisu nie zostawiają. Ale jak coś znajdą co jest im potrzebne to fajnie... wtedy wątek spełnia swoje zadanie To nie jest do końca monolog.. kiedyś też myślałam że piszę czasami monologi
Kacha123 09:42, 17 lip 2015

Iwonko, przez Ciebie poszłam w koszty - kupiłam jeżówki
makkasia 11:08, 17 lip 2015

Iwonko kurcze parę dni mnie nie było a tutaj tyle do czytania i oglądania szoook.
ognista wymiata
Pamiętam mój zachwyt nad stipą w tamtym sezonie ale wierz mi w tym roku oglądam ją i zachwycam się codziennie, to nie mija...przynajmniej nam ogrodnikom
Spotkania zazdraszczam - niestety nie było mi pisane. Ale miło mi, że mogłam Cię "poznać" Iwonko
Kacha123 11:24, 17 lip 2015

Namieszała w głowie fotkami i poszła...
Iwk4 11:48, 17 lip 2015

Już jestem - na chwilkę
Matko kochana, prawie jak u Danusi
Zamieszałam, że nikt nie zagląda, a tu tyle wpisów. Przepraszam, ze musieliście listę obecności podpisać.
Bardziej mi chodziło o to, że nam się czasem wydaje, ze nikt nie zagląda, a jesteśmy podczytywani.
I czasami trzeba się dobrze zastanowić, co się pisze, bo czytać może nas każdy.
Oby dobrze o nas myślał ten, kto nas "czyta".

Iwk4 11:53, 17 lip 2015

Wyobraźcie sobie, że od kilku dni mam wyrzuty sumienia, że nie mam czasu wejść na inne wątki. U Madżenki nie byłam chyba od tygodnia
Więc postanowiłam wczoraj nadrobić u Małej Mi i zasnęłam nad obrazkiem cudnej róży
Jak goopia siedziałam, a właściwie jak królewna leżałam z laptopem w łóżku i nadrabiałam na wątkach - ostatni wpis o 3.00 (proszę na mnie nie krzyczeć, M by mi dał siedzenie po nocach )
Więc rano, zamiast wstać, jak Pan Bóg przykazał, ja odsypiałam zarwaną noc. Potem telefon i godzinna rozmowa - jak mi się fajnie gada z bratową , więc teraz dopiero sobie kawkę zrobiłam i siadam na chwilkę

Potem lecę szpachlować ściany w pokoju po wczoraj zerwanej tapecie przez córcię. Na gwałt potrzebuję odświeżyć jeden pokój. Nienawidzę malowania.
Iwk4 11:58, 17 lip 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Iwonka coś niesamowitego wyczyniasz w swoim ogrodzie, przepięknie się zmienia.
Sama często podglądam tylko wątki bez wpisu, bo albo się nie znam i nie wiem co podpowiedzieć, albo czas ogranicza, a dzieje się dużo , ale ilość kliknięć musisz przyznać imponująca jest Macham

Ewuniu, w imieniu ogrodu - dziękuję.
Co do wątków, masz rację - nie da się wpisać u wszystkich, zajmuje to sporo czasu, czasami potrzebujemy inspiracji albo zobaczyć, co nowego w ulubionym wątku. Ja też czasami tylko zaglądam, zwłaszcza z telefonu - źle się z niego pisze