Basiu dzięki , że czosnek tam wsadziłam to wiem na pewno, wiem też, że coś jeszcze tam do tej ziemi pchałam To chyba jednak się zdecyduję na cisy....
Asia nic mi nie mów o roślinach.... wściekła jestem......i rzucam to... Jak przyjadę do Kubusiowa to te pajęczyny porwę na strzępy. Nie mam konceptu, ani weny, ani nic
Nie wiem jak to wszystko poskładać.... jedynie dwie rabaty mają plan czyli samotnia i włochata... a reszta??? Ja nie wiem jak to ogarnąć i poddaje się na całego.
Rośliny, które będą tam wykorzystane to:
1. Tawuła van houtte'a
2. Hostensje Limelight
3. Róże Alba rosa
4. Hosty białoobrzezone od 1 do 7 w samotni
5. Zawilce japońskie
6. Paprocie
7. Ostróżki białe
8.Dereń biały Aurea
9. Cisy
10. Werbena patagońska od 8 do 12 włochata
11. Hakonechloa Aureola
12. konwalniki
13. Jałowce płożące koło przy oczyszczalni
Reszta - leżę i kwiczę!
Na prawdę mam doła myślowego
to sobie Gosia odpuść, wena sama przyjdzie, prześpisz problem i na świeżo będzie inaczej
... ja to przez ten "ogród" spać nie mogę..... jak Boga kocham pozrywam te sznurki i ty;le będzie! Na środku postawie sobie karasnala z czerwoną czapką i już! O!
jeden policjant w Anglii, szef jakiś ważny zbiera wszelkie krasnale, ma ich pełno w ogrodzie to ty też możesz
Pierwszy rząd na 1 rys. przed hortensjami mógłby być ze złotej tawuły japońskiej, mozesz ją przycinać na kulki lub posadzić gęściej i uzyskać rząd. Irga się płoży i bardzo rozrasta.
Jak zaczniesz latać z kosiarka po zawijasach.... też wyrównasz i krasnale postawisz Takiego krasnala da się przestawić .....ja już upraszczam trochę linie...bo naprawdę najpierw trzeba ozanczyć linie rabat i przelecieć siez kosiarką i zobaczyć czy t oskosi.......tzn czy skosi trawnik czy przy okazji płó rabaty, albo nie skosi trawy-rabata zostanie...... Polecam wtedy akumulatorowe nozyce.....Bosch...reszta to barachło. Kłopot tylko z nożami bo szybko się tępią
Zacznij o narysowania np sprejem na trawie linii i przymierz się z kosiarką. Na projektowaniu się nei znam, ale wiem co sobie spaprałam na maksa...