Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

monteverde 23:39, 03 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
Jola śliczne Może i ja tak zrobię..... wysadzę do skrzynek a popikuję w Kubusiowie do gruntu bezpośrednio..... bo wozić 40 małych doniczek to udręka

Gosia a jaki chcesz kolor tych aksamitek?
barbara_kraj... 23:55, 03 lut 2013

No nie! Ubawiłam i pośmiałam się do łez! Przynajmniej 5 lat mi ubyło))
gierczusia 08:32, 04 lut 2013

kaisog1 napisał(a)

Tak - spojrzyj na mój avatar a zobaczysz wykonawcę

Gośka jakież Ty jeszcze talenta skrywasz ??? Projektuje profesjonalne warzywniki i jeszcze na dodatek kocha młotek i gwożdzie ... Achhh Ty taka Gosia - zosia - samosia my z chłopem też tak lubimy Adam Słodowy to nasze guru

Ale o pomidorach do góry nogami nie pomyślałam ... Hmmm .. dzięki za podpowiedż jeszcze jest chyba czas , może zdążę a moj harmonogram prac pęknie w szwach
gierczusia 08:39, 04 lut 2013

Tu na tym szalonym portalu wiecznie jakoweś niespodzianki ... U mnie mudżiny , u Gośki kałboje... i kuracja jakaś tajna odmładzająca ( bo kogoś odmłodziło podobno ja teź chcem )

jest Fantastiko

Kurcze. ...Tak przemyśliwuję o tym sierpniu ... U mnie to by była calusia Polska do przejechania ... Ale jeszcze w tych okolicach nie byłam ... Noooo i przede wszystkim kałboja nie widziałam
Tess 09:14, 04 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
...no wlasnie widzę, że cudnie Jolu tak zrobię.... i widzisz co Tessi narobiła

Tessi obiecuje poprawę.
Tessi obiecała sobie, że już na tym forum w nic, u nikogo wtrącać się nie będzie. Żadnych rad, porad, uwag, podpowiedzi. Podpuszczeń

Jak widac, Tessi nie dotrzymuje obietnic. Mawet tych danych sobie...
Więc pewnie i obietnicy danej w tym poscie nie dotrzyma

Gosiu, ja tez nie pikowałam aksamitek. Wysiałam i sobie rosły w skrzyneczce. Dbałam tylko, żeby ją obracać różnymi stronami do słońca (żeby się nie wyciągnęły w hjedną stronę).
I kiedy je wysadzałam, naprawdę miały już pączki a niektóre kwitły. I były już duże. No i moje to też niskie, takie jak Joli. Bo takie lubię.
kaisog1 13:34, 04 lut 2013

Bogda 7km od Morąga kałboji nie zauważyłam ale może gdzies sie skrywają

Jola no pewnie! Ja tylko w "rezydencjach" pomieszkuje

Ania a kupiłam pomarańczowe, mieszanke i zółte

Basia i o to chodzi! Żeby od śmiechu tak człowiek jeszcze chudł to bym była cienka jak szpileczka

Ela ja sama cholercia nie wiem do czego ja zostałam stworzona Robie to co musze i to co sprawia mi przytjemność Lubię robić różne rzeczy Elu no w Twoim wypadku to faktycznie cała Polska.... no wiesz.... ale zawsze można Polskę przejechać

Tessi hahahahhaha ubawilas mnie Alez kochana, wtrancaj się! Aksamitki zrobie tak jak piszecie, do skrzynki a potem do ziemi
ewa004 13:35, 04 lut 2013

Ale tu u Ciebie wesolutko )))
uśmiałam się Morąg czy Mrągowo wszystko jedno ,byle dla Bogdy kowboje byli

Dzięki za cenne wskazówki i cudny projekcik ,szkoda że nie mogę go zrealizować.
kaisog1 13:37, 04 lut 2013

ewa a ja u Ciebie siedziałam właśnie Czytałam, że da się tak zrobić a szkoda Ale zawsze można wymyślic coś innego Bogda zakręcona jak zwykle....
jotka 14:03, 04 lut 2013

Gosiu, krowy u Ciebie widziałam i wodę też, więc kał(i)boje są "na bank"
Pszczelarnia 14:06, 04 lut 2013

Gosia, Ty te aksamitki będziesz przy ratuszu szadzić? Burmistrz będzie wdzięczny.