Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

kraania 21:07, 02 kwi 2013

kaisog1 napisał(a)
Basiu mam nadzieje

Słuchajcie... jeżeli nie jest Wam obojętny los 6 latków odnajdźcie punkt, w którym możecie oddać głos na poparcie tej inicjatywy. Tu jest wszystko opisane http://ratujmaluchy.pl/

Nie chcę absolutnie wzbudzać tu na forum żadnej dyskusji na ten temat. Po prostu jeżeli ktoś popiera niech poczyta tą stronę, jeżeli nie, niech sobie głowy nie zawraca Dla mnie jednak to ważne bo nie chcę by mój syn poszedł do szkoły jako sześciolatek! Szczególnie, że szkoły nie są do tego przygotowane
Tu jeszcze jeden artykuł do poczytania http://www.rp.pl/artykul/19,995608-Szkolny-survival-szesciolatka.html oczywiście dla zainteresowanych.

Podpisuję się obiema rękami. Już jakiś czas temu u mnie w pracy koleżanka zbierała podpisy.
Ja na szczęście jeszcze mam wybór.
Welka 21:24, 02 kwi 2013

Gosiu, nie siadam z założonymi rękami, ale wiem jak wygląda nagonka w szkołach na posyłanie sześciolatków, reszta na PW, bo nieroślinna dyskusja wyjdzie
Pozdrawiam
kaisog1 21:37, 02 kwi 2013

Bogda własnie, szkoda, że nie można przez net....

Kasia może uda się.... trzeba wierzyć!

Nieszka no pewnie!

ANia no widzisz, to jesteś w bardzo komfortowej sytuacji...

Ewelina ja absolutnie nie miałam na myśli Ciebie Napisałam ogólnie, bo spotykam sie z wieloma rodzicami, którzy tylko narzekają, a jak mówię im o akcji to cieszą się po czym tylko tyle...
Welka 22:46, 02 kwi 2013

Mala_Mi 22:47, 03 kwi 2013

Gosiaczku z powodów zdrowotnych i rodzinnych .. jestem wszędzie zacofana.... ale najgorsze na prostej drodze....
więc moje krokuski Ci zostawiam jako gratki... teraz gonimy do tysiączka
an_tre 22:53, 03 kwi 2013

Gosiu trochę kolorków ci przyniosłam, ups przywiozłam na taczce

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Joanka 16:37, 04 kwi 2013

Gosiu nieustannie podziwiam Twoje wysiewy!

Mnie jakoś to nie wychodzi. Myślałam o pomidorkach koktajlowych, ale chyba kupię sobie flance na ryneczku

Syla 17:12, 04 kwi 2013

Joanka napisał(a)
Gosiu nieustannie podziwiam Twoje wysiewy!

Mnie jakoś to nie wychodzi. Myślałam o pomidorkach koktajlowych, ale chyba kupię sobie flance na ryneczku

Ja również tak zrobię , pomimo , że dom duży to miejsca na wysiewy brak no i nie bardzo mi się chce ...
Neska 19:00, 04 kwi 2013

Ja kupiłam kwiatuchy wysiew prosto do gruntu, a teraz zastanawiam się kiedy to mi w tym gruncie urośnie.
kaisog1 21:41, 04 kwi 2013

Ania asc nic sie nie przejmuj Ja jak latam po innych, żeby chociaż poczytać to już na swój wątek brak czasu Buziaka przesyłam i za krokusiki dziekuję

Aneczko taczka the best!

Asia ja wczoraj wysiałam jeszcze mikołajka i cleome Zostało jeszcze 12 toreb do wysiewu

Sylwia leniuchu!

Kasia ja też takie kupiłam do gruntu ale postanowiłam wysiać chociażby do skrzynek. A to dlatego, że łatwiej skomponować coś co już ziemi wyszło