Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 16:16, 24 kwi 2018

Gocha napisał(a)
Aniu super klonik za 5 zł. Ja się na razie cały czas czaję na kupno ale jeszcze nie mam klonów.U Ciebie wiosna już pełna parą. Zresztą teraz przy tych temperaturach to wszystko galopuje aż nadążyć trudno. Piękne te Amanogawy w odwiedzanym ogrodzie. Moje też mnie w tym roku zachwycają. Ale zdjęć jeszcze nie wstawiłam. Piwonia drzewiasta piękny pąk ukazała. Ja tej też jeszcze nie posiadam. Ciekawe jaki kolor będzie miała- bo rozumiem że to z siewek dlatego nie wiadomo jaki kolor ?. Pozdrawiam gorąco
Gosiu piwonia z siewu od Mariusza. Pięknie przezimowała i szykuje się do kwitnienia. Już nie mogę się doczekać, choć każdy kolorek będzie cieszył. No i dojdą następne.
W Amanogawie zakochałam się u Ani i muszę gdzieś jej znaleźć miejscówke w moim ogrodzie.
Klonik maleństwo. To mój pierwszy palmowy, tak na próbę. Ale klony wszystkie bardzo lubię.

Tu Drummondi rusza

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 16:22, 24 kwi 2018

Kasya napisał(a)
pokaz piwonie, tak samo wygląda jak moja ?
Kasiu wygląda jak twoja. Cyknę jutro fotkę.

Derenie nad stawem

ciekawe czy jej się u mnie spodoba?

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
roma2 19:21, 24 kwi 2018

To hortensja pnąca?. Spodoba, tylko czasu jej potrzeba. Właśnie u siebie wstawiłam zdjęcia. A u mnie mimo ciągłego "naprawiania" gleby wszystko dużo więcej czasu potrzebuje, by się rozhulać. Mści się niewiedza wcześniejsza. Będzie Pani zadowolona .
Gosiek33 20:10, 24 kwi 2018

Uwielbiam klony
Kasya 20:16, 24 kwi 2018

Moja pnąca zaczela sie piac w koncu po 4 latach
Gosiek33 20:22, 24 kwi 2018

pnąca u mnie, gdy zabrakło jej drzewa do wspinaczki, zaczęła się płożyć chętnie trochę oddam ukorzenionych pędów
anka_ 21:36, 24 kwi 2018

roma2 napisał(a)
To hortensja pnąca?. Spodoba, tylko czasu jej potrzeba. Właśnie u siebie wstawiłam zdjęcia. A u mnie mimo ciągłego "naprawiania" gleby wszystko dużo więcej czasu potrzebuje, by się rozhulać. Mści się niewiedza wcześniejsza. Będzie Pani zadowolona .
romciu jak pisałaś posta to ja właśnie byłam u ciebie i podziwiałam. Cudowna. Mojemu maluszkowi mam nadzieję, że się spodoba i będzie ladnie rosła. Zobaczymy.

Azalie zaczynają

anka_ 21:42, 24 kwi 2018

Gosiek33 napisał(a)
Uwielbiam klony
Gosiu ja też. Masz ich zdecydowanie więcej odemnie- mus nadrobić. Jakie proponujesz?

Jarząby też lubię

Kasya napisał(a)
Moja pnąca zaczela sie piac w koncu po 4 latach
No mam cichą nadzieję, że troszkę szybciej moja się zbierze...

Gosiek33 napisał(a)
pnąca u mnie, gdy zabrakło jej drzewa do wspinaczki, zaczęła się płożyć chętnie trochę oddam ukorzenionych pędów
Ja dostałam teraz kilka sadzonek od Iwony. Mam nadzieję, że będą rosły. Bardzo bym chciała, żeby tak bujnie rosła i drzewo jej się skończyło.

anka_ 08:31, 25 kwi 2018

Kasya napisał(a)
pokaz piwonie, tak samo wyglada jak moja ?

Bardzo proszę

anka_ 08:31, 25 kwi 2018

Pachnie, pięknie pachnie...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies