Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Mirka 15:02, 26 lip 2018

Anka wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
tulucy 17:06, 26 lip 2018

Wszystkiego najlepszego Aniu
JoannA 18:05, 26 lip 2018

Aniu wszystkiego najlepszego.
Zana 19:00, 26 lip 2018

Ania, żebyś miała najpiękniejsze oczko na świecie. Duuuuużo zdrowia.
Bogdzia 20:46, 26 lip 2018

Fajnie oczko wygląda i super ze zrobiłaś tak że je widzisz z okna, wiele ciekawych rzeczy zobaczysz. Wszystkiego naj...
Gosialuk 21:03, 26 lip 2018

Aniu wszystkiego dobrego. Spełnienia marzeń i realizacji planów wszelakich, satysfakcji z wykonanej pracy i jak najwięcej piękna dookoła.
Gruszka_na_w... 21:22, 26 lip 2018

Aniu, życzę spełnienia ogrodowych marzeń i sił potrzebnych w ich realizacji. Gorące uściski.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Mariposa 21:54, 26 lip 2018

Aniu, słonka w sercu i w ogrodzie, deszczyku... tylko w ogrodzie
anka_ 22:36, 26 lip 2018

Kasiu, Iwonko, Moniko, Jolu, Magdo, Aniu, Kasiu, Marto, Basiu, Justyno, Aniu, Iwonko, Sylwio, Mirko, Łucjo, Joanno, Anulko, Bożenko, Gosiu, Haniu, Elu ... dziękuję... bardzo Wam dziękuję za pamięć, za życzenia

Toszka napisał(a)
... teraz marzysz co chcesz, a one - te marzenia - mają moc spełniania się

Marzę ... i mam nadzieję , że kiedyś te marzenia się spełnią...

Jak wchodziłam na forum to były tylko marzenia o ogrodzie. Nie było żadnych realnych przesłanek do ich realizacji. Te ostatnie lata były koszmarne, pod wieloma względami... Ale były marzenia... marzenia o tym moim kawałku raju na ziemi. Może niedoskonałym, ale MOIM.

Jestem Wam ogromnie wdzięczna za pomoc, wsparcie, konstruktywną krytykę... Za to, że jesteście.

Wieczorkiem siedziałam z kawką w ręku...z widokiem na przyszłe oczko... czytałam wasze wpisy... I... wyszła tęcza...

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 22:48, 26 lip 2018

Bogdzia napisał(a)
Fajnie oczko wygląda i super ze zrobiłaś tak że je widzisz z okna, wiele ciekawych rzeczy zobaczysz.

Wiesz Bożenko na początku jak już wiedziałam że chcę mieć ogród to wiedziałam też że musi być w nim woda. Choć wtedy jeszcze nie wiedziałam, że będę miała i staw i oczko. Ale staw jest na końcu działki... ma zadanie techniczne i jest dla zwierząt. Oczko jest dla mnie...
Dla porannej kawy przy szumie wody... dla zachodów słońca w rytmie kaskady...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies