Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielonym do góry...

Zielonym do góry...

Krakus 08:45, 03 kwi 2015

aptu napisał(a)
Witam sąsiada, ja też na początku drogi.

Fajnie zaprojektowałeś te rabaty (przeglądnełam od początku - i nawet filozoficzną zagadkę przeczytałam )skorzystasz z paru rad i będzie super Tylko ta kasa... skąd na to wszystko brać, no ale powoli i tylko do przodu!!!

Witam,
rabaty? to muszę poszukać bo nie kojarzę a to co nasadziłem to raczej na to miano nie zasługuje ;p ale jak napisałaś powoli do przodu

aptu 10:20, 03 kwi 2015

hej, chodziło mi o projekty rabat, które wrzuciłeś, pozdrawiam i wszystkiego dobrego na święta - zdrówka, ciepełka i radości
Krakus 22:33, 16 kwi 2015

buuuu...informatyki mi w pracy Ogrodowisko zablokowały :/ dziady jedne...
teraz zostaje tylko nocami siedzieć

tak pozatym to pissardi kwitną jak zdążę to obfocę...

magnolię zakupiłem i kilka trawek z trawki.pl o dzis nawet posadziłem

poszalałem jak na mnie
Krakus 22:34, 16 kwi 2015

dubel
bql3 19:53, 28 cze 2015

Witam,

pozdrawiam kolejnego ogrodnika no i miło bo tutaj na Ogrodowisku panów jest jak na lekarstwo.

pozdrawiam

Jan
Grodzia 09:15, 29 cze 2015

Witam sąsiada czekam na aktualne zdjęcia
kosolka 09:26, 29 cze 2015

Krakus napisał(a)
buuuu...informatyki mi w pracy Ogrodowisko zablokowały :/ dziady jedne...

Upsss! Ale zablokowali, czy czepianie było? U nas fb blokowali i kilka innych społecznościowych, ale O.udało mi się zachowac
Ale kilka fotek wieczorami byś zapodal
Krakus 20:36, 29 cze 2015

kosolka napisał(a)

Upsss! Ale zablokowali, czy czepianie było? U nas fb blokowali i kilka innych społecznościowych, ale O.udało mi się zachowac
Ale kilka fotek wieczorami byś zapodal

ja w corpo pracuje więc nie wiem nawet gdzie te informatyki siedzą...zablokowali..tzn coś tam czytac mogę ale bez zdjęć i zalogować się nie można więc nie da rady się odstresowywać w pracy ;p

na razie nie ma co pokazywać...no może kilka zaległych już nieaktualnych fot (chyba że o kolejnych krakusach myślisz ) dzisiaj mam imieny to sobie święto zrobiłem i nie siedzę na budowie...tak to wracam koło 23 ale jak dobrz pójdzie to za miesiąc już na swoim wtedy pewnie po trochu ruszę z ogrodem...mam w planie meble do ogrodu z palet (bo na rattanowe na razie wiadomo) trochę już znalazłem inspiracji

drugi plan to na jesień taka krratka jak u Ciebie i trochę różyczek... przygotowanie podłoża pod hortki które teraz mieszkają tu gdzie ja a na wiosnę chce je przeprowadzić do siebie...

i oczywiście dokończenie zaległej rabaty przy wejściu...
Krakus 21:03, 29 cze 2015

bql3 napisał(a)
Witam,

pozdrawiam kolejnego ogrodnika no i miło bo tutaj na Ogrodowisku panów jest jak na lekarstwo.

pozdrawiam

Jan

Witam i zapraszam może się rozkręci w końcu
tomankowy 11:38, 30 cze 2015

To pewnie dlatego, że większość o tym forum nie wie. Ja przybywam z Król-Bud w poszukiwaniu inspiracji.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies