Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielonym do góry...

Zielonym do góry...

margaretka3 11:50, 16 lut 2016

Aha, zdjęcia z rabaty rozchodnikowej są z ogrodu Zety https://www.ogrodowisko.pl/watek/2616-roztoczanskie-klimaty
pawel_snopek 11:52, 16 lut 2016

Stipę sobie odpuść bo ja u niego zamawiałęm w zeszłym sezonie i mi martwą wysłał a Przemkowi wysłał z opuchlakami carexy
Krakus 13:07, 16 lut 2016

pawel_snopek napisał(a)
Stipę sobie odpuść bo ja u niego zamawiałęm w zeszłym sezonie i mi martwą wysłał a Przemkowi wysłał z opuchlakami carexy

wow to mnie zmartwiłeś...jakoś na O. wyczytałem że polecają ten sklep...ja zakupiłem Carexy i morning light u nich i ładne były cały rok...
teraz to muszę się zastanowić ;/
kosolka 13:08, 16 lut 2016

Odnośnie stipy - polataj po wątkach, może ktoś ma jeszcze nasiona na wydaniu, albo chwilę poczekaj, może ktoś będzie miał nadmiar sadzonek..?
Krakus 13:11, 16 lut 2016

margaretka3 napisał(a)

Witaj sąsiedzie

Niestety muszę zdementować Brak telewizora chłopa do ogrodu nie zagoni Jak typ tam ma, to ma, nic nie pomoże.
Nie mamy TV z wyboru, a ogród męża widzi wtedy, gdy truskawki się czerwienią Ooo, wtedy to pierwszy tam biegnie.

To przynajmniej truskawki wyplewi na krzaku się nie zmarnują jakieś tam plusy są ;p... nie powiem bo na forum też widać że chłop w ogrodzie to tylko w telewizji..mało nas oj mało...chociaż nieraz się już tu naczytałem jakie to sposoby Kobiety mają coby płeć brzydką zmusić do prac przez nich nie lubianych
Krakus 13:13, 16 lut 2016

kosolka napisał(a)
Odnośnie stipy - polataj po wątkach, może ktoś ma jeszcze nasiona na wydaniu, albo chwilę poczekaj, może ktoś będzie miał nadmiar sadzonek..?

Ty widziałem masz sporo stipy koło magnolii właśnie tez planuje kolo mojej posadzić bo łyso tam ma a ładnie to u Ciebie grało..i jeszczejakieś jezówki do tego i będzi e git...na razie to staszny ze mnie kopiowacz ale co zrobic jak mi się podoba
popcorn 13:14, 16 lut 2016

Zaglądam, pozdrawiam! Kraków, mm
Z cięciem czekam jeszcze z miesiąc, wszystko ruszy a jak przyjdą mrozy to może być kłopot...
Nasionka stipy juz w ziemi, resztę rozdałam, widziałam na alle...o. Bedę miała gratis w drugiej połowie lata..
pozdrawiam
kosolka 13:19, 16 lut 2016

Krakus napisał(a)

Ty widziałem masz sporo stipy koło magnolii właśnie tez planuje kolo mojej posadzić bo łyso tam ma a ładnie to u Ciebie grało..i jeszczejakieś jezówki do tego i będzi e git...na razie to staszny ze mnie kopiowacz ale co zrobic jak mi się podoba

Tak, zobaczymy czy przezimowała. Podobno w drugim roku nie jest tak ładna jak w pierwszym. Zobaczy się. Nasiona, które zebrałam, posiałam już w garażu, ale nie wiem czy coś z nich będzie Pierwszy raz to robiłam, nie wiem czy w dobrym czasie zebrałam itp. W razie czego będę CIę miała na uwadze
margaretka3 13:30, 16 lut 2016

Krakus napisał(a)

To przynajmniej truskawki wyplewi na krzaku się nie zmarnują jakieś tam plusy są ;p... nie powiem bo na forum też widać że chłop w ogrodzie to tylko w telewizji..mało nas oj mało...chociaż nieraz się już tu naczytałem jakie to sposoby Kobiety mają coby płeć brzydką zmusić do prac przez nich nie lubianych

Taak, wyplewi z truskawek Świetnie to ująłeś
A od której strony do Krakowa wjeżdżasz?
Krakus 13:46, 16 lut 2016

margaretka3 napisał(a)

Taak, wyplewi z truskawek Świetnie to ująłeś
A od której strony do Krakowa wjeżdżasz?

odpowiem Ci cytatem z filu...
"chodźmy na wschód...tam na pewno jest cywilizacja ..." pamiętacie?