Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w duszy mi gra...

Ogród w duszy mi gra...

Olili 19:55, 16 paź 2014

tak
gardney 13:26, 17 paź 2014

zdążyłam tuż przed deszczem... Brrr...
dziś albo jutro chcę zrobić kolejne takie pólko. Docelowo w przyszłości ma być tam sześć takich pól z tego jedno będzie zajmować szklarnia.
chciałabym jeszcze w tym roku przekopać teren pod długą rabatę. Mam nadzieję że mi się uda.
Temat mojej pracy nadal nie wyjaśniony ale zdecydowałem się mieć jednak warzywnik.
07_Rene 15:30, 17 paź 2014

Na jednym szklarnia, a co na pozostałych polach?
Mnie też dzisiaj z ogrodu deszcz wygonił, a liczę że uda się jeszcze coś pokopać przed zimą. Choć jak pomyślę, to w ostatnich latach o tej porze było już dużo zimniej.
gardney 19:42, 17 paź 2014

To będą zagonki w warzywniku. Ta czesc ogrodu przed sądem to bedzie warzywnik. Będzie oddzielony od reszty ogrodu zywoplotem.
Trzeba przyznać że mamy wspaniałą pogodę. U nas była dziś... burza
Olili 20:06, 17 paź 2014

U mnie od rana lało,wypogodziło się popołudniu,ciekawe jak jutro.
gardney 21:42, 17 paź 2014

U nas trochę kropilo od rana ale ja się muszę wziąć za robotę bo serio nie zdążę z tym co sobie postanowiłam dlatego wyległam z domu mimo pogody. Ale po południu była porządna ulewa a potem burza. Właśnie w takiej dziwacznej kolejności. Jakby mało było dziwactw pogodowych. Ciekawe jaką będzie zima...
gardney 21:42, 17 paź 2014

U nas trochę kropilo od rana ale ja się muszę wziąć za robotę bo serio nie zdążę z tym co sobie postanowiłam dlatego wyległam z domu mimo pogody. Ale po południu była porządna ulewa a potem burza. Właśnie w takiej dziwacznej kolejności. Jakby mało było dziwactw pogodowych. Ciekawe jaką będzie zima...
gardney 21:52, 17 paź 2014

Niestety pisze z komórki bo komputer w naprawie i mam tak mikroskopijne przyciski na ekranie ze ciagle dubluje posty za co przepraszam. No i chyba od trzech dni jestem prawie non stop zalogowana na forum jak zarzucam ekran do paska to chyba mnie nie wylogowuje. Niby to wygodnie w wolnej chwili moc sobie zajrzeć do internetu ale obsługa mikroskopijnych przycisków straszna. Ciekawe kiedy mi naprawia komputer.
Pobije jakiś rekord chyba w ilości godzin na ogrodowisku
Poza tym muszę przeprosić za literówki. W Google jest funkcja wpisywania tekstu mową, jest o wiele szybciej i wygodniej niż pisząc ale niestety ciężko potem poprawiać tekst i dodawać przecinku kropki i duże litery
07_Rene 21:52, 17 paź 2014

gardney napisał(a)
To będą zagonki w warzywniku. Ta czesc ogrodu przed sądem to bedzie warzywnik. Będzie oddzielony od reszty ogrodu zywoplotem.
Trzeba przyznać że mamy wspaniałą pogodę. U nas była dziś... burza

Widzę, że masz ambitne plany warzywnikowePodoba mi się pomysł rozdzielenia warzywnika na 6 części. Ja na razie mam mały zielnik. W tym roku miałam pomidorki w donicach, ale na tym finito
gardney 22:00, 17 paź 2014

No właśnie tak sobie myślę że chociaż dwa zagonki zrobię w tym roku żeby mieć swoją fasolkę ziemniaki może dynię, sałatę i trochę włoszczyzny. Brakowało mi tego w tym roku, jeżeli się okaże że bede pracować daleko to nie wiem jak dam rade. Ale bardzo lubimy własne warzywa.