Olili
21:58, 02 gru 2014
Hej,też witam 
A ja miałam stonowaną choinkę w zeszłym roku (może i dwa lata temu też tą samą ,matko nie pamiętam, czy raz dopiero czy już dwa razy taka była) i powiem,ze mi sie podobała i podoba specyficzne odcienie beżo-złota i srebra i białe lampki w ciepłym odcieniu,ale moja starsza córka(młodszej wszystko jedno) mówiła,że chciałaby taką kolorową tzn. wiecie włśnie nie czerwono -złotą tylko mix i lampki najlepiej też, mi z uwagi na skrzywienie zawodowe lekko zęby zazgrzytały
,ale miałam refleks i co by nie zburzyć jej wizji na szybko odpowiedź,że kupimy mniejszą żywą (salon wielki, zmieści się) i na niej powiesicie sobie z Lilusią i kuzynem to co tylko chcecie( a myślałam,że potem coś wymyślę inaczej) i było hurra!!,później dopiero pomyślałam,że jestem bezsensowna,że powinnam od razu na tej dużej kazać im wieszać wszystko i już to oni mają mieć frajdę,tylko znów na tą dużą tych ozdób kolorowych to mamy malutko i takie trochę maławe,znów myślę dobra najwyżej trochę w te kolorowe bombki zainwestuję i ucieszona swoim pomysłem mówię córci słuchaj pomyślałam,że może dobrze by było jak wy byście sobie powieszali ozdoby na tej dużej choince,najwyżej pójdziemy razem do sklepu i dokupimy co nieco kolorowego..a ona ,krótko:" nie, mi się podoba pomysł na dwie choinki duża i mała nasza.." i się ugotowałam z dwoma choinkami..już nawet myślałam by tylko tę małą ale zginie w salonie..
Lew-ogrodowy czekam na zdjęcia ozdób u Twojej babci

A ja miałam stonowaną choinkę w zeszłym roku (może i dwa lata temu też tą samą ,matko nie pamiętam, czy raz dopiero czy już dwa razy taka była) i powiem,ze mi sie podobała i podoba specyficzne odcienie beżo-złota i srebra i białe lampki w ciepłym odcieniu,ale moja starsza córka(młodszej wszystko jedno) mówiła,że chciałaby taką kolorową tzn. wiecie włśnie nie czerwono -złotą tylko mix i lampki najlepiej też, mi z uwagi na skrzywienie zawodowe lekko zęby zazgrzytały

Lew-ogrodowy czekam na zdjęcia ozdób u Twojej babci