Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w duszy mi gra...

Ogród w duszy mi gra...

lojalna_ 13:41, 25 lis 2014

Dobrze czasami poczytac, ze czasu brakuje tez innym a plan do wykonania długi az pod stołem sie rozwija kurcze ale nie mozemy sie dac zgłupiec na wszystko powoli przyjdzie czas buziaczki zostawiam
Olili 22:28, 25 lis 2014

Dobry wieczór
gardney 00:40, 26 lis 2014

Jolu święta racja, widzę że taki plan długi jak rolka papieru t. to norma na ogrodowisku. A wcześniej nie bywalam tutaj to i spokojniej ciut było niestety (a może stety) plany trzeba na lata rozciągać, pewnie w tzw. międzyczasie połowa albo i więcej planów się zmieni. Buziaki
Iza no widzę że bardzo dobry banan się pojawił
07_Rene 11:01, 26 lis 2014

Magda, i jak? zregenerowałaś się? Dobry plan to połowa sukcesu
Jakbyś znalazła chwilkę (u mnie str.36), bo rozważam Twoją propozycję z ekranem cisowym, ale nie wiem czy tam nie za mało miejsca. Jest wrzucona fotka obrazująca ile miejsca jest od studni do granicy działki. Mi cięzko się zdystansować i podjąć decyzję
Olili 14:43, 26 lis 2014

Znów Cię odwiedzam i buziaki zostawiam.
gardney 23:23, 26 lis 2014

Reniu regeneracja w domu... to w moich marzeniach, chyba jak wrócę do pracy to się zregeneruję młody szaleje a mala wpatrzona jak w obrazek, wymyślają jak ustawić matkę do pionu - wysokie rejestry to jest to. Od tych pisków głowa mnie boli codzień. Mała piszczy bo tak się nauczyła a Wojo ją naśladuje żeby zwrócić moją uwagę.
i tak zaglądam na o... a miałam odpocząć. Muszę zacząć planować swoją rabatę
Więc oglądam i ogądam i oglądam. Ostatnio spodobał mi się dereń pagodowy i się zastanawiam czy może u mnie? czy może nie.
Choiny jeddeloh chyba będę miała pod tujami bardzo mi się spodobały i w sumie nie znalazłam dla nich bardziej uroczego towarzystwa jak wrzosowate biale i karminowe, ale szukam dalej
Choiny jeddeloh natenczas wymyśliłam że będą u mnie tak jak rzędy bukszpanów w ogrodzie z lustrem
gardney 23:26, 26 lis 2014

A dziś wieczorkiem jak mały nie spał polepiliśmy sobie trochę w masie solnej - trochę ozdób na choinkę, będę jeszcze dorabiać , zrobiłam dużego anioła, jednego małego i dwa reniferki
Iza pozdrawiam byłam już u Ciebie zainspirowałaś mnie do prac ręcznych przedświątecznych
Olili 09:55, 27 lis 2014

Pochwal się tymi ozdobami

Ja Cię na prawdę podziwiam,że jesteś jeszcze w stanie w tym czasie planować rabatę.........i to tak prawdziwie...ja w tym temacie reset ciągnę dalej.choć jak wjeżdżam na podwórko i widzę te moje nasadzenia to przypomina mi się,że powinnam planować,by do wiosny się z tym planowaniem wyrobić ,ale w tym momencie wciąż mnie to przerasta czyli potrzebuję jeszcze od tego odpocząć .
Nawet jak oglądam piękne ogrody tu na ogrodowisku to tak bezmyślnie, tylko żeby oczy nacieszyć, abnie jakieś nauki wyciągnąć
Pozdrawiam
lojalna_ 10:18, 27 lis 2014

Madziu Olili

Jakbym o swoich emocjach czytała ciagle czuje jakbym była spozniona ...nawet w ogrodzie ....a dotyczy to kwietnia 2015 roku haha ....nie potrafie planowac dzisłam intuicyjnie i w amoku ale mam ten plus ze moj eM to planowacz rysowacz i uspakajacz hihi

Takie czasy trudno odpoczywac Madziu a przy takie łobuzerce to juz nobel moj Kamil ma 15 wiec ten problem zminił twarz ... I forme opieki hihihi

Madziu a gdzie fotki anioła

gardney 13:00, 28 lis 2014

Witajcie dziewczyny, prace wstawię później, muszę dokończyć, chyba pomalować nie zdążę zresztą malować nie umiem zawsze byłam noga z malowania. jak w zeszlym roku malowałam ozdoby to je tylko upaćkałam a na chince wylądowaly niepomalowane bo były ładniejsze miałam przypruszyć anioły metodą suchego pędzla a wyszły kleksy
Iza to nie do podziwiania ja chcę zaplanować tylko jedną rabatę na razie. Idzie o tyle prosto że mam szkielet - te takie najważżniejsze rzeczy, teraz planuję wypełnienia, więc nie ma drastycznych zmian w projekcie. Jak już mi się wyklaruje to zrobię zdjęcie panoramiczne rabaty (jak nie będzie śniegu) i pobawię się w wklejanki, mam nadzieję że pomożecie buziaki i zmykam bo robię dziś domowy wermikompostownik, już mam pudelka, terazz muszę obczaić jeszcze raz jak układać warstwy pa!