Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w duszy mi gra...

Ogród w duszy mi gra...

gardney 22:19, 11 gru 2014

I jeszcze

Tu zdjęcie z rozkładania kory ale guzik widać przez komórkę z okna
Iwk4 22:57, 11 gru 2014

Kora przyda się roślinkom. Ta próchnica i gazety - fajny pomysł. Gazety z czasem się rozłożą.
gardney 09:56, 12 gru 2014

Reniu myślałam i myślałam aż mi się głowa przegrzała i zmieniłam całkiem koncepcję niż to co zakładałam na początku niedługo wkleję i chyba tak to zrealizuję jak wymyśliłam no chyba że ktoś zapoda mi jakieś uwagi to będę myśleć dalej ale już koncepcji zmieniać nie będę no bo ileż można myśleć nad jedną rabatą aa czy z kopyta... chciałabym

Monia tak myślałam, dzięki temu to dobrze wygląda bo taki wodospad cały w szklarni to chyba by nie wyglądał dobrze Świetną podróż miałaś zazdroszczę

Iwonko zastanawiałam się z tą próchnicą czy to dobry pomysł tak rozsypywać ale miałam bardzo korzystną cenę za worek dałam 5 zł za worek próchnicy i kory z transportem gratis dlatego się skusiłam wcześniej jakoś fundusze nie pozwalały
planuję domówić w lutym kolejną partię zarówno próchnicy jak i kory na nowo powstającą rabatę. Może jeszcze będą niższe ceny
popcorn 10:05, 12 gru 2014

Pokaż co wymyśliłaś roślinki oszronione fajnie wyglądają
super cena za korę!!
07_Rene 12:31, 12 gru 2014

A jakiej pojemności te worki z korą? Też muszę się rozejrzeć za jakąś atrakcyjną ofertą, bo czeka mnie korowanie wiosną
Rozkładanie gazet pod ściółkę wypróbowałam zeszłej wiosny. Na kawałek rabaty brakło mi gazet i powiem Ci, że tam chwasty strasznie się pleniły cały sezon. W pozostałych miejscach (z gazetami) był względny luzik Na pewno będziesz zadowolona.
lojalna_ 22:28, 12 gru 2014

Sliczne to sa te kulki na pniu zwłaszcza takie oszronione
21:37, 13 gru 2014
Pokazuj koncepcję, jestem ciekawa!
gardney 21:54, 13 gru 2014

Karolina i Monia wkleję niebawem tylko muszę to jakoś opracować w paincie, to trochę czasu będzie wymagało, jutro postaram się dziś już opadam z sił miałam ciężki dzień - myłam dziś okna bramę i ściany, czuję się wywinięta na lewą stronę

Reniu kora była w workach 60 litrowych próchnica też. Sprzedawca z all, dostawa gratis do 150 km od Bytomia. Mam nadzieję że gazety się sprawdzą

Jolu dziękuję powiem Ci że bardzo je lubię, miały być cisowe ale nie ma u nas takich rarytasów więc musiały być tujki, jak są oszronione wyglądają bardziej dystyngowanie Na wiosnę będą miały trawkowe kołnierzyki

Iwk4 08:25, 16 gru 2014

Magda, wysypalas kore? Pozdrawiam
gardney 15:36, 16 gru 2014

Tak Iwonko udało mi się zdążyć przed wichura. Miałam jeszcze siatkę podopinac, nie zdążyłam ale na szczesciejej nie zarwalo teraz u nas akcja odsyfianie domu fajnie ze zagladasz pozdrawiam i ja

Co do planu musi poczekać nie mam kiedy tego zrobić na razie ale mam nadzieję że niebawem to zrobię