Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 13:39, 11 sie 2016

ivo napisał(a)
O ja !!! jakie przyrosty na brzozowej oby u mnie tak było za rok Cudnie ! Gratuluję pięknego ogrodu !

Na pewno będzie, bo ja nic specjalniego tym moim roślinom nie zapodaje (raz azofoska poszła i raz gnojówka z pokrzyw) - do tego woda z nieba i od czasu do czasu nawadnianie, choć w tym roku nie załączaliśmy zbyt często bo nie było takiej potrzeby.
kasia_w 13:43, 11 sie 2016

Jestem w szoku- cisy na brzozowej znikły pod innym listowiem Ależ urosła, jest cudna. Muszę pokazać sąsiadce, która zakłada ogród
lindsay80 13:49, 11 sie 2016

hehe, to tak dla zobrazowania, że wcale nie trzeba długo czekać, na spektakularne efekty w ogrodzie

Tam gdzie widać troszkę te cisy zaczyna się miejsce na huśtawkę, ucinam tam fotki, bo jeszcze nie skończone rozsypywanie kamienia i huśtawki brak.
kasja83 13:50, 11 sie 2016

lindsay80 napisał(a)

jeśli dobrze Cię zrozumiałam to chyba myślisz o pergoli? Ona jest drewniana. My robiliśmy na zamówienia, firma była z okolic Częstochowy.

Tu mam taką starą fotkę, zrobioną w dniu montażu jak w całości wygląda.

Przy okazji wspomnę, że to było 4.07.2015, jak widać nie ma tam żadnych roślin, a dziś jest busz!

Tak z białymi zawilcami wiele osób po tej zimie miało problem. Jaką odmianę zamówiłaś? Bo u mnie lepiej zimowała Whirlwind niż Honorine Jobert, ale nie wiem czy to nie kwestia przypadku.

Tego się trzymam i na takim busz liczę u siebie w przyszłym rokuJak możesz moja droga skrobnij na priv jakie koszta tej pergoli-coś w ten deseń kcem altankę.
_Martini_ 13:56, 11 sie 2016

Raju, to nasadzenie wokół tarasu jest tak cudne że nie mogę się napatrzeć. I jeszcze Edenkę będziesz miała na widoku tak blisko. Wzdycham. Też chciałabym przy tarasie takie piekne widoki. Moja Edenka wkopana przy huśtawce
Jaką masz tam trawkę?

Wszystkie róże kupowałam w pojemnikach. Przymierzam się na jesień do golasów, ale trochę się obawiam... sama nie wiem czego. Czy one się jakoś gorzej przyjmują? Zastanawia mnie sporo niższa cena.

Zana 14:02, 11 sie 2016

O rany, brzozowa wymiata!. Ależ porosło przez rok, toż to szok
ag_zie 14:13, 11 sie 2016

Brzozowa śliczna! Porównanie rewelacyjnierewelacyjne i daje nadzieję dla początkujących
MirellaB 14:26, 11 sie 2016

Ostróżka sama się wysiewa? Moja kwitnie drugi raz. Czyli nie ścinać, żeby się wysiała?

Poduszki fajnie wyglądają. Od początku podobały mi się te kolory.

Brzozowa Twoja dla mnie jest najładniejsza. Uwielbiam ją.
Kurcze ile u mnie jednak miejsca zabiera drugi garaż Szkoda, że nie mogę stworzyć takiej kompozycji
Berberysy przez rok tak dużo urosły?
iwka 14:36, 11 sie 2016

ale czad ta brzozowa ile tak orientacyjne miejsca potrzeba na takie cudo?
Donia72 15:07, 11 sie 2016

Przywędrowałam do Ciebie z innego wątku, żeby podziwiać brzozową I zostaję