Jakbym rok temu miała wolną rękę i eM nie broniłby każdego centymetra trawnika, to też bym wtedy odstępy większe porobiła.
Dziś sytuacja się zmieniła, sam mi każe powierzchnię trawnika ograniczać i rośliny można porozsuwać.
Zrób tak co by hortensji nie przesadzać bo odchorują u mnie tak było aż w końcu wywaliłam,ja mam hortensje posadzone nawet bliżej, w końcu po coś nożyce są
No to może Polar Bear? one właśnie białe się szybko robią i Ci co mają to je bardzo chwalą, mi też się podobają, ale za króko je mam, żeby tak kompleksowo podjąć się oceniania tej odmiany.
No to mnie nastraszyłaś Aniu, eksmisji bym nie chciała.
Mimo wszystko 5 szt. na pewno musi zmienić miejsce i jakoś je będę musiała zaklinać, żeby po przeprowadzce dały radę.
Edyto wyluzuj bo się zajedziesz z przesadzanie lepiej wypoczywać w swoim ogrodzie a nigdy nie będzie tak jak chcesz-książkowo ,bo to natura jest coś wypada coś nie rośnie tak jak chcemy albo inaczej bo inna ziemia,sadzonka, stanowisko. Przystosój,dobierz rośliny do siebie do swoich możliwości na przyszłość tak żeby ogród był da Ciebie a nie Ty dla ogrodu-D