u mnie najgorsza caterine ....pokłada sie ...kolor czerwono-łosiosiowy ...taki wyblakły sie wydaje ...i rozrasta sie bardzo wolno ...bo kupiłam je razem z milkshake i tych juz mam nadzielone chyba z 20 sadzonek ....a caterine jak kupiłam 2 tak nadal dwie mam
White double i u mnie już w pełnej krasie ale widziałam je dziś jedynie z latarka w ręku po dwoch tygodniach wakacji trochę boje się co jeszcze juztri zobacze
A skąd przepis na nalewkę? Daj znać jak smakowała
Doskonałe połączenie to czarna porzeczka i rozmaryn albo czarna porzeczka i kardamon, albo czarna porzeczka i maliny. W każdym wariancie warto dodać soku z cytryny dla podkręcenia smaku.
Ta porzeczka+rozmaryn jest doskonała w formie dżemu do mięs albo serów.
Ten owoc nie jest z kwiatu staśmionego,tamte wyglądają trochę inaczej, są całe zdeformowane. Jak będę takie mieć, zrobię zdjęcie. Twój jest ksztaltny, a popękał nie od chłodu, tylko dlatego że w pewnym momencie dostał sporą dawkę wody, o wiele większą niż wcześniej i nastąpił gwałtowny przyrost.
Edytko, a wykorzystujesz oberwane liście pomidora do robienie gnojówki? Dobra do podlewania na etapie owocowania.