Taka zabudowa była niezbędna, bo taras na wystawie południowo-zachodniej i w lecie wysiedzieć się tam nie dało.
Trochę się balam jak to się wpisze w bryłę budynku, bo sama sobie tą konstrukcję wymyśliłam, ale wyszło super, jak patrzę na stare zdjęcia, na których był goły taras, to stwierdzam, że wtedy było po prostu łyso.
Też jestem za Grackami w dalszej części rabaty. Trzmieliny masz szczepione na różnych wysokościach czy to tylko tak na zdjęciu wychodzi? Fajnie byłoby w jednej lini, ale tej samej wysokości trzmieliny i sztuk 3. Ale to tylko zdjęcie. Na żywo zapewne trochę inaczej to wszystko wygląda. Jak zakwitną róże będzie bosko
Ja w czerwcu ubiegłego roku też kupiłam maleństwa, a na jesieni były już ładnie widoczne na rabatach, także będziesz je u siebie podziwiać w tym roku na pewno.
Rozpatrywałam wersję z 3 równymi trzmielinami w linii, robiłam sobie wizualizację i jednak mniej mi się podobało niż wersja z 4 szczepionymi na różnej wysokości rozstrzelonymi po tej rabacie.
Na spektakularne kwitnienie róż to w tym roku chyba jeszcze nie ma co liczyć, ale i tak będę się cieszyć każdym ich kwiatem.
A czy twoje gracki już ruszyły? pokaż zdjęcia bo u mnie wszystkie trawy tak a gracki nie wykopałam jedną korzeń wielki ni zgniłe i nie wiem czy zimno było?