haha...ja wczoraj odliczalam z eMem do urlopu 4 miesiące
Nie wiem jak Wy ale ja w te upały nie robię nic w ogrodzie ... totalny brak sił i chęci ... nawet na zdjęcia ... czekam na lepsze/chłodniejsze dni
A jeśli z maluszkiem to w pobliżu Omisia w miejscowości Duce jest plaża piaszczysta choć dla mnie najkwiększy urok w Chorwacji mają właśnie te skałki Palenisko zamówione 90tka
A swoją drogą bardzo jestem ciekawa efektu końcowego tych rewolucji w domu
Zdjęcia, zdjęcia! I po Chorwacji, heh. Też czekam na kolejny urlop haha
Na grzyby opryski gnojówkami albo wspomniane tutaj juz OW . Poczytaj wątek tutaj o ekologicznych środkach. Tam jest cale mnóstwo przydatnych informacji Na miodówkę Neem albo cięcie, bo one przeważnie żerują na końcówkach gałązek.
Mój cały tydzień napierdziela fizycznie i to nie po 8 godzin... aż się dziwię, że jeszcze mu się chce w domu tyrać, czasem narzeka chyba jak każdy to zrozumiałe bo ile można.. ale i tak potem chętnie realizuje kolejne nasze plany
oj na takie zabawy yo zupelnie czasu nie mam. Musi sobie radzić sam. Jedtnie profilaktyka wiosenna a w ttm toku nawet ortus na graby odpuscilam. Wiadomo ze jesli cos wartościowego nam choruje to trzeba powalczyc ale jesli to tylko powoduje utrate urody to zdrowie wazniejsze.
Renia byłysmy na tym samym wątku przed chwilą i zadałyśmy to samo pytanie odnśnie ŚŚ mam z nią ten sam problem hi hi