Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę

Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę

_Martini_ 10:59, 23 sie 2017

Jestem za nowymi wątkami różanymi w dziale Róże. Rzeczywiście, ja też często podczytuję inne fora i blogi, bo są kopalnią wiedzy. A wolałabym wszystko mieć na O., bo to miejsce najbardziej lubię
Zagajanka 23:05, 23 sie 2017

Dziewczyny, różanych oddzielnych wątków na O. nie obiecuję, chyba ze w okresie jakiejs jesiennej chandry w celu urozmaicenia wolnego czasu (kiedy? kiedy?). W końcu na innych forach już taki format przekazania wiedzy istnieje i jego kolejne powielanie tym razem na O. nie ma sensu: sama (a nawet razem z Ewą) tematu nie ogarnę, a zaczynać coś i rzucać zniechęcona ogromem prac też nie chcę.

Ale mogę założyć oddzielny wątek na TOP-10 różane tego sezonu, gdzie podzielę się zdjęciami i opiniami, a reszta moze się wypowiedzieć i dodać coś od siebie. Można bedzie do niego z łatwością wrócić, jak ktoś bedzie potrzebował coś znaleźć w temacie.
inka74 23:11, 23 sie 2017

Bardzo fajny pomysł!
16:32, 24 sie 2017
Super pomysł Janeczko z TOP-10 różanym-nowym wątkiem (będzie on w sekcji Róże?) Chętnie poczytam i pooglądam
A_gawa 18:28, 24 sie 2017

O jejuś!!! To byłoby wspaniale z Twojej strony! Już się nie mogę doczekać!
_Martini_ 21:13, 26 sie 2017

Janko, przegladam ofertę w jednej szkółce i zgłupialam. Mary rose zawsze myslalam, że to to samo co Ausmary. A tam mają potraktowane jako dwie osobne i w dodatku ze spora różnicąw cenie. O co chodzi, może wiesz?

Edit. Wyedytowałam szkółkę
tulucy 22:32, 26 sie 2017

Licencja
jolanka 00:10, 27 sie 2017

Fajny pomysł z nowym wątkiem. Przyznaję, ze kiedy zaczynałam kupować róże to baaardzo brakowało mi informacji zgrupowanych w jednym miejscu. Latałam po różnych wątkach, innych forach Podpytywałam Was, dziewczyny różane. Oczywiście, dalej z ogromną przyjemnością oglądam, czytam to, co pokazujecie i mówicie.
Jest tak, ze róże rosną i wyglądają troszkę inaczej w zależności od ziemi, pielegnacji, miejsca posadzenia względem innych roślin. Poza tym każdej z nas może podobać się zupełnie inna. Fajnie byłoby móc podzielić się opiniami na ich temat. Są co prawda wątki dot. np. róż Austina czy Tantau ale jakoś .....
Pomysł Janki super
A_gawa 09:51, 27 sie 2017

Lepiej z licencją kupować? Jak to jest?
asiak 10:33, 27 sie 2017

Zagajanka napisał(a)

Ale mogę założyć oddzielny wątek na TOP-10 różane tego sezonu, gdzie podzielę się zdjęciami i opiniami, a reszta moze się wypowiedzieć i dodać coś od siebie. Można bedzie do niego z łatwością wrócić, jak ktoś bedzie potrzebował coś znaleźć w temacie.

Janeczko, jestem za