Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

tulucy 21:40, 27 mar 2017

I ja nie kopczykowałam rok temu wiosennych róż. Ale też pogoda była inna, mokro było. A w tym roku suchy wiatr miałam, to obsypane na wszelki wypadek, tak na tydzień, dwa.
Milka 12:16, 29 mar 2017

Piękna wiosna i kupę pracy wykonaliście
Nie tylko z różami tak oszukują, z innymi tez
mirkaka 15:49, 29 mar 2017

Gardener27 napisał(a)
Pracowity dzień za Wami. Pogoda odpowiednia na opryski. Miedzian wożę od tygodnia w samochodzie i chyba jutro się zmobilizuję by go użyć.
Świetna obwódka carexowa Ci wyszła, w szoku jestem że one w tak dobrej kondycji. Moje ID w opłakanym stanie po zimie trzeba je przyciąć.

Moje carexy przezimowały dobrze ale po rozsadzeniu będę musiała przyciąć bo niektórym zabrakło trochę bryły korzeniowej
mirkaka 15:51, 29 mar 2017

tulucy napisał(a)
I ja nie kopczykowałam rok temu wiosennych róż. Ale też pogoda była inna, mokro było. A w tym roku suchy wiatr miałam, to obsypane na wszelki wypadek, tak na tydzień, dwa.

Ja kopczykuję tylko wtedy jak przesadzam spory krzak. Ale może i trzeba każde po posadzeniu
mirkaka 15:54, 29 mar 2017

Milka napisał(a)
Piękna wiosna i kupę pracy wykonaliście
Nie tylko z różami tak oszukują, z innymi tez

No narobiliśmy się, a ja taka dokładna że na drugi dzień sama jeszcze raz wygrabiłam cały trawnik, pozbierałam kosiarką, a na koniec zasiliłam nawozem
Gdybym się zawzięła to mogłabym reklamować ,ale już posadzona, niech sobie u mnie rośnie , będzie piękna
Anda 15:59, 29 mar 2017

Dotarłam do fotek Cudna wiosna u Ciebie. Serduszka w dwóch kolorach obok siebie ślicznie wyglądają
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
_Martini_ 21:36, 29 mar 2017

mirkaka napisał(a)
Martynko oczywiście że popryskaj, moje były zawoskowane ale pąki już przebijały się przez wosk to też pryskałam

Dziś kończyłam sadzenie, a oprysk może jutro, bo dzisiaj padało, tzn. lało. I znowu bajoro na drodze przed płotem :-I
gosika67 23:40, 01 kwi 2017

Mireczko co u Ciebie słychać? Pogoda dopisuje, pewnie uwijasz się jak mrówka.Pokaż co słychać na Twoich rabatach.Pozdrawiam.
09:15, 02 kwi 2017
mirkaka napisał(a)

No narobiliśmy się, a ja taka dokładna że na drugi dzień sama jeszcze raz wygrabiłam cały trawnik, pozbierałam kosiarką, a na koniec zasiliłam nawozem

Bo kto lepiej zrobi niż my same pracusie

zawitka 10:12, 02 kwi 2017

A moje skrętniki od Ciebie rosną te w doniczkach, listki pocięte z pięciu tylko jeden chyba pójdzie do przodu,Zostawione listki w wodzie 5 sztuk tylko jeden nie ma korzonków Dziękuję Ci z całego serca za to doświadczenie .Lecę poczytać więcej o nich żeby wiedzieć co i jak