Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

Agania 18:23, 12 mar 2018

Nacieszyłam oczy zakupami, czyli będziesz sadzić piękne ciemierniki, kłącza i czynić wysiewy, ja też coś tam wysieję, dużo się dzieje w tym temacie, świergolicie nasionkowo na okrągło, czyli już pora

Orliki już wysiałam do gruntu, rudbekię Cherry Brandy też zakpiłam

Całuski przesyłam Mireczko i pozdrawiam
zbigniew_gazda 18:42, 12 mar 2018

Podziwiam ciemierniki Mirko. Niestety nie mam ich i nie wiem czy u mnie by dały radę.
Ewa777 18:52, 12 mar 2018

Śliczne ciemierniki kupiłaś. Ja sobie zamówiłam nowe, czekam na przesyłkę. W tym tygodniu powinny dojść
paniprzyroda 22:11, 12 mar 2018

Ależ się dzieje, ciemierniki śliczne. Fajnie Agania napisała o świergoleniu nasionkowym
m_gocha 23:06, 12 mar 2018

Mirka, ależ cudne ciemierniki kupiłaś! Centra ogrodnicze już u Ciebie tak zaopatrzone?
Te w gruncie myślę, że się jeszcze podniosą i będą w pełni cieszyć oko
Iwk4 23:53, 12 mar 2018

Mirko, dziś podziwiałam hortensje ogrodowe od Ciebie. Nic sobie nie zrobiły z mrozów po -20. Mają zielone listki. Zachwycam się nimi
Ciemierniki śliczne.
mirkaka 06:39, 13 mar 2018

Agania napisał(a)
Nacieszyłam oczy zakupami, czyli będziesz sadzić piękne ciemierniki, kłącza i czynić wysiewy, ja też coś tam wysieję, dużo się dzieje w tym temacie, świergolicie nasionkowo na okrągło, czyli już pora

Orliki już wysiałam do gruntu, rudbekię Cherry Brandy też zakpiłam

Całuski przesyłam Mireczko i pozdrawiam

Będę sadzić, tylko jak zwykle wiosną wydaje mi się że mam mnóstwo miejsca w ogrodzie ale jak wszystko się zazieleni to już go nie widzę, więc chyba jedyne wyjście z tej sytuacji sadzić i siać już teraz, zanim zieleń rozbucha się na rabatach

mirkaka 06:43, 13 mar 2018

zbigniew_gazda napisał(a)
Podziwiam ciemierniki Mirko. Niestety nie mam ich i nie wiem czy u mnie by dały radę.

Ja żyłam do zeszłego roku z przeświadczeniem że mi się nie podobają, a teraz jestem już tak zakręcona że chciałabym mieć każdą odmianę
Dlaczego myślisz że nie dadzą rady? Bo mróz? Trzeba spróbować, kup sobie te późniejsze, które kwitną chyba w kwietniu
mirkaka 06:45, 13 mar 2018

Ewa777 napisał(a)
Śliczne ciemierniki kupiłaś. Ja sobie zamówiłam nowe, czekam na przesyłkę. W tym tygodniu powinny dojść

Wiem że zamówiłaś, i to same cuda Ustawiam się w kolejce na siewki z Twoich jak już będziesz ich miała dostateczni dość w swoim ogrodzie
mirkaka 06:50, 13 mar 2018

m_gocha napisał(a)
Mirka, ależ cudne ciemierniki kupiłaś! Centra ogrodnicze już u Ciebie tak zaopatrzone?
Te w gruncie myślę, że się jeszcze podniosą i będą w pełni cieszyć oko

Nie w centrach, tam teraz prymulki i krokusy głównie są. Na giełdzie kupiłam.
Już się podniosły trochę, tylko znów idzie mróz tygodniowy więc będą znów przygniecione włókniną