Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

mirkaka 16:59, 27 paź 2015

I dalsza perspektywa

No i moja koteczka obżerająca trawkę rozplenicę wpasowała się kolorystycznie do jesieni

Ewik 17:01, 27 paź 2015

Kolory cudne,nawet kot się wtopil w otoczenie
agnieszka_m 17:10, 27 paź 2015

Widoki z okien cudowne Kicia piękna i pasuje do kolorków jesieni po prostu piękna jesień u Ciebie
Joku 21:44, 27 paź 2015

Piękny rysunek rabat. Dużo elegancji dają starannie zrobione obrzeża z kostki. No a z góry dopiero widoczna staje się kompozycja dużych drzew na brzegach ogrodu. Pięknie masz.
Kindzia 09:41, 28 paź 2015

mirkaka napisał(a)

Kindzia, ja też nie okrywalam włókniną wiele razy, ale jak zaczęłam to zdecydowanie lepiej zimują
Twoja Candlelight cudna, jakby bukiet w wazonie, moja trochę może zbyt obstawiona innymi i nie prezentuje się tak pięknie, ale muszę ją bardziej obserwować, to i może pokocham bardziej

Pewno zależy od tego jakie róże u Ciebie rosną. U mnie Austiny jeszcze mroźnej zimy nie przeżyły, ale jeżeli im kopczyki nie wystarczą, wymienię najwyżej...na Candlelight i Barkarole

Może Twoja młodziutka, to jeszcze całego piękna nie prezentuje. Teraz też jedną młodą mam, będę porównywać w przyszłym roku...byle by mi ich nornice nie zeżarły!!!
laurowisnia 09:51, 28 paź 2015

Barwy jesieni pieknie uchwyciłaś.
Chyba też przesadzę różę, bez odkładania na wiosnę, zmobilizowały mnie Twoje działania.
mirkaka 10:23, 28 paź 2015

Ewa , Agnieszka specjalnie zrobiłam zdjęcie kota, bo tak się wpasował w kolorki jesienne
Jolu na wiosnę trochę poprawiałam obrzeża aby je wyrównać , ale patrząc z góry jeszcze mi się trochę nie podoba, i jeszcze trochę bym poprawiła
Kasiu Ja Austinek nie mogłabym się pozbyć, za bardzo je kocham, no trudno będę okrywać, jak mus to mus
Agatko teraz lepiej przesadzać bo mają całą zimę na ukorzenianie. Maja Pirouette ogromna była , korzenie jej dość mocno zredukowałam, zobaczymy jak sobie poradzi? Ale z mojego doświadczenia wynika, że róże przesadzone zawsze lepiej rosną niż poprzednio.

laurowisnia 10:30, 28 paź 2015

Jak przeczytałam, że ją przesadzałaś to wiem z jakim krzaczyskiem przyszło Ci powalczyć. Moja też była ruszana ale jak była jeszcze mała.
Tesska 10:35, 28 paź 2015

Mirka mas cudownie nawet kotek w rudej szacie pasuje do jesieni
Kindzia 10:41, 28 paź 2015

Przesadzone róże lepiej rosną? A ja zawsze podchodzę do przesadzania róż jak kot do jeża...zobaczę, sama się przekonam, przesadzałam niedawno