Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

Monika83 09:28, 27 kwi 2023

mirkaka napisał(a)

To prawda, trzeba emocje trzymać na wodzy, mnie poniosły jak jak ją zobaczyłam, ale jej kwiat rzucił mi się w oczy z dala, i szłam do niej jak zaczarowana
. Mnie też poniosło jak zobaczyłam Susan i gwiaździstą Royal Star a miałam już nie kupować żadnych magnolii
Joku 11:16, 27 kwi 2023

mirkaka napisał(a)

Jeszcze nie wiem, myślę,

To mnie pociesza bo mam podobny sposób postępowania . Mnie w zeszłym roku nosiło w kierunku magnolii Genie, na szczęście mi przeszło . Ale zaczęło mnie ciągnąć w innym kierunku czyli na tapecie Sibelius.
Magleska 20:54, 27 kwi 2023

Jak już fajnie trawniczek rośnie ogród z obrzeżami wygląda bardzo elegancko ,klasa

Nowa magnolia też cudo

podglądam na bieżąco ,choć mało piszę
sylwia_slomc... 23:01, 27 kwi 2023

Śliczna ta magnolka Niech zdrowo rośnie. Mnie chyba padła po zimie sunsation
mirkaka 08:25, 28 kwi 2023

Monika83 napisał(a)
. Mnie też poniosło jak zobaczyłam Susan i gwiaździstą Royal Star a miałam już nie kupować żadnych magnolii

Te nasze przyrzeczenia ..
mirkaka 08:27, 28 kwi 2023

Joku napisał(a)

To mnie pociesza bo mam podobny sposób postępowania . Mnie w zeszłym roku nosiło w kierunku magnolii Genie, na szczęście mi przeszło . Ale zaczęło mnie ciągnąć w innym kierunku czyli na tapecie Sibelius.

Sibelius mniej niebezpieczny niż magnolia bo to jednak mniejsza roślina, kupiłaś go czy ciągle myślisz?
mirkaka 08:28, 28 kwi 2023

Magleska napisał(a)
Jak już fajnie trawniczek rośnie ogród z obrzeżami wygląda bardzo elegancko ,klasa

Nowa magnolia też cudo

podglądam na bieżąco ,choć mało piszę

Ja też często podglądam i nie wpisuję się, więc rozumiem
mirkaka 08:30, 28 kwi 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Śliczna ta magnolka Niech zdrowo rośnie. Mnie chyba padła po zimie sunsation

Czytałam u Ciebie Sylwia, czy u kogoś pisałaś o tym, szkoda magnolki, one póki młode potrzebują jednak troski, trzeba pilnować podlewania, a może przemarzła? wszędzie piszą żeby młode egzemplarze okrywać, ja tego nie robię, ale u mnie klimat łagodniejszy
mirkaka 08:32, 28 kwi 2023

Kordina napisał(a)

Ha, ha, dobre, wzajemny magnetyzm i przyciąganie

Ha ha , dopóki takie rzeczy się zdarzają, to tylko się cieszyć, że jeszcze coś coś nas pobudza
vita 08:39, 29 kwi 2023

mirkaka napisał(a)
No właśnie nie jestem pewna czy się nie pogryzą, ja mam w donicy i jak zakwitnie będę dopiero przymierzać
One obie mają trudne kolory do dopasowania

Dobra metoda na szukanie harmonii kolorystycznej dla kwiatów róż Pewnie już znalazłaś miejsce dla nowej magnolii? Ogród ciągle pięknieje, magnolia dostarczy koloru przed eksplozją różaneczników. Mnie wczoraj zamagnetyzowała porzeczka krwista, tym bardziej, że mam dla niej miejsce. Kupowałam w dziwnych okolicznościach, w efekcie nie wiem co przywiozłam do ogrodu, he he.