Mirko, dziękuję za odpowiedź. Te Twoje azalie japońskie to giganty. Dobrze im u Ciebie. Ciekawa jestem jak u mnie będą rosły. W tym roku posadziłam właśnie Kermesinę Albę i Kermesinę Rose i jeszcze Kermesinę.
Piękne Rododendronowo się robi U Ciebie. Pokazuj jak najwięcej i jak najczęściej. Jest co podziwiać. Wspaniałe okazy te Twoje rodki. Ja się nimi zachwycam.
Pozdrawiam.
Cudowne masz te rododendrony i azalie, pozazdrościć. A to białe to też rodki? Ja zastanawiam się właśnie czy nie dokupić jakichś.
A propo kotów, to po przyjściu do domu nie miaucza ci wieczorami? Moja na ogród chodzi na sznurku. Straciłam dwa koty, ten nie wychodzi. Moje dwa poprzednie to były łajzy, i stały wieczorami przy drzwiach na taras i dwaaly koncert, by je wypuścić.
Przetacznik od ciebie ładnie się rozrósł, ale muszę mu szukać innej miejscówki bo rozrosły się też ciemierniki od Ewy i go zagłuszają. Ale mam już pomysł gdzie go przesadzić. On chyba lubi słońce?
Te Twoje kwitnące żarówy są boskie
A przetacznik blue mirror mnie zachwycił jeszcze bardziej
Mirka, napisz proszę o nim coś więcej. To jest przetacznik szypułkowy??? (takiego w necie znalazłam). Rozłazi się jak floks szydlasty czy raczej się trzyma???