Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

Ewa777 14:05, 12 maj 2024

Już zaczyna się u Ciebie azaliowy spektakl, a zaraz po nim rododendronowy Cudne widoki. Ta soczysta, wiosenna zieleń z kolorowymi, żywymi kwiatami azalii zapierają dech
basia3012 14:14, 12 maj 2024

Mirko, jestem i podziwiam.
Chyba rozumiem Twoją rozterkę. Cieszyć się i podziwiać czy czekać aż się ten spektakl skończy i ogród odpocznie od koloru. Może pomoże Ci myśl, że Twój ogród nam, koleżankom z Ogrodowiska, sprawia baaardzo wieeele radości. Zachwycamy się nim. Cieszymy się każdym Twoim rodkiem. Są gigantyczne, piękne, barwne. Po prostu piękne.
Pozdrawiam. Do jutra.
Sonka 14:59, 12 maj 2024

Tak, potwierdzam to co napisała Basia, jest piękny taka bombonierka.
mirkaka 19:10, 12 maj 2024

Kasya napisał(a)
Ale ładna ta emperror…

I ten widoczek

dzięki Kasiu
mirkaka 19:14, 12 maj 2024

Makao napisał(a)
Śliczna Emperor. Muszę o niej pomyśleć

Czemu okres cudowny ale trudny do zniesienia??

Bo bardzo kolorowo, w nadmiarze to męczące, jak sadziłam to wszystko było małe, a teraz wielkie.
Poza tym jak azalie przekwitają to staram się większość kwiatów obrywać, to żmudna i niezbyt fajna robota
Emperor rośnie silnie, jeśli masz sporo miejsca dla niej to polecam, fajna jest
mirkaka 19:15, 12 maj 2024

Ewa777 napisał(a)
Już zaczyna się u Ciebie azaliowy spektakl, a zaraz po nim rododendronowy Cudne widoki. Ta soczysta, wiosenna zieleń z kolorowymi, żywymi kwiatami azalii zapierają dech

Dziękuję Ewa
mirkaka 19:20, 12 maj 2024

Basiu, Krysiu dzięki za zrozumienie mojej rozterki
Muszę zmierzyć ile metrów wysokości mają te rodki w grupie, chyba ze 4m, najwyższa tam jest Nova Zembla i Marcel Menard, także Basiu i u Ciebie dziś widziałam że ją masz
vita 19:49, 12 maj 2024

Popatrz na problem szerzej, ile pięknych doznań estetycznych dostarczasz innym, mnie też
Tyle osób czeka na ten spektakl, na doskonale utrzymane, zadbane i wspaniale kwitnące Rh.
Alija 20:10, 12 maj 2024

Mirka, majowe widoki Twojego ogrodu z kwitnącymi Rh są spektakularne, cały ich urok właśnie w tych szalonych kolorach,
a u Ciebie jeszcze rozmiarach, bo masz olbrzymie (to marzenie wielu osób), a za chwilę wyciszenie ogrodu, spokojna zieleń. Dajesz nam na Ogrodowisku możliwość podziwiania tych wspaniałych roślin, a przez to tyle przyjemności. Nas to nie męczy.
Oczywiście wiem, że wymagają wiele pracy, ale są tego warte.
Joku 20:59, 12 maj 2024

Jak zwykle pięknie. Myślę że miesiąc ferii kolorów da się wytrzymać . Tym bardziej że jest taka urodziwa.