Agatko, azalie chyba nie. Jakoś to nie moje klimaty, u kogoś lubię oglądać, ale u siebie nie widzę ani azalii, ani rododendronów. ID miałabym ze swoich całkiem sporo, mogłabym ich namnożyć i zrobić eleganckie, duże poletko
Wiklasiu, nie otwiera się mi ten link.
Kasiu, berberysy wezmę pod rozwagę i rozchodniki
Sylwia, Karola, dzięki
Angelika, nie widzisz, bo jeszcze nie ma tego żywopłotu

Jest jeden wzdłuż ogrodzenia, drugi będzie prostopadle, tak żeby zakryć garaż

Właśnie tak sobie myślę, że do żywopłotu cisowego dać parę kulek cisowych i powinno być git
Sylwia, u mnie za tło robią cisy, brzozy i derenie rozrzucone nieregularnie i do tego jakieś wypełniacze
Iwona, wiedziałam, że jak zobaczysz moich betonowych sąsiadów, to zrozumiesz mój zapęd do sadzenia gęsto

Gracki chyba dam, bo wyższe i derenie ich nie zjedzą, mam jednego w doniczce, dwa jeszcze sobie wiosną pobiorę ze swoich z frontu
Toszka, no... A ja już miałam taką koncepcję
Przyszła i rozwaliła

W sumie to dobrze, że mam całą zimę na plany. Dobra, więc tak, na dzień dzisiejszy są żywopłoty z cisa, brzozy sztuk 5, derenie sztuk 5, gracki sztuk 3 (mam jednego). Jeżówki uwielbiam i je chcę, więc dam pełne różowe, bo róż i biały, to moje ogrodowe ulubione kolory, z wrzosów w takim razie rezygnuję, dywan z ID z przodu, powtykane tulipany i....
Gaura, muszę poczytać, tylko nie wiem czy tam coś jeszcze wejdzie, czy nie dać jeszcze tak jak z Angeliką pisałam kilku kulek cisowych, stipę na wypełnienie i wystarczy.
Kasiu, no przecież czytałam, że u Ciebie na nowych włościach też się brzozy szykują

Albo coś pokićkałam

Odgapiaj co chcesz, nie mam praw autorskich, a nawet jak, to nie moje, tylko w większości dziewczyn