Myślę, że czekali aż skończysz i ewentalnie wtedy by o bałaganie wspomnieli gdybyś taki pozostawiła. Domyślam się, że pracownicy też mogą mieć ogródki i rozumieć nasze szaleństwo
kupiłam te same tulipki ale nie szalałam jak Ty Wystarczyła mi zawartośc jednego kartonu Czy DollsMinuet były w kartonach? Nie zwróciłam uwagi. One sa ciemnorózowe, prawda? Podobały mi sie równiez hiacynty ale na razie odpuściłam - doszłam do wniosku ze bede kupowac wiosną już kwitnące, gdy widac ich realny kolor. Bardzo mi sie podobały tej wiosny wsadzone w skrzynie przy wejściu - pachniały mi obłednie przy drzwiach.
Exotic Emperor zdaje sie juz są w sprzedazy ale w Obi (jade w przyszłym tygodniu do tresiowej to pewnie nawiedze Obi) - ja bym popatrzyła równiez w LM. Iryski tez chce dokupic ale w kartonach które przeglądałam były tylko te jasne, a ja chce ciemnych. Widziałas ciemne? Robiłam przegląd z jedną panią i tez narozwalałysmy ale potem grzecznie poustawiałysmy kartony i przykleiłysmy spowrotem cenę
Ciekawa jestem co robimy nie tak z narcyzami. U mnei nawet juz nie powinno im byc za mokro - nie wiem co za czort. A były te fajne narcyzki... kurcze, moze po nie wroce i zaryzykuje...
W których janinkach robisz zakupy, żebym wiedziała gdzie ograbione i nie zaglądać na darmo?
Tak, to tuje Mr Bowling Ball. Są idealne, polecam.
Ty zamierzasz kupić róże a ja marzę o powojnikach takich jak Twoje. Od momentu jak je zobaczyłam po raz pierwszy kilka lat temu